3. Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu, Çocuk Koşusu ile başladı. 4-12 yaş arası çocukların katıldığı koşu Cumhuriyet Meydanı’nda start aldı.

Yapılan etkinliğe Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Volkan Sert, Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Genel Müdürü Alparslan Kaya, birim müdürleri, Vestel organizasyon yetkilileri ve çok sayıda Manisalı vatandaş katıldı.

3. Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu Başladı5

Koşu startını, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün dünya şampiyonu Jimnastik Sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı verdi. Yarışmaya katılan çocuklar birincilik için ter dökerken aileleri de çektikleri fotoğraflar ile yarışmayı ölümsüzleştirdi.

Yaş gruplarındaki çocukların koşularının tamamlanmasının ardından ödül töreni düzenlendi. Dereceye giren çocuklara ödülleri takdim edildi. Yarış sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

3. Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu Başladı1

Cumhuriyet Meydanı'nda Eğlence Dolu Etkinlikler

Yarış öncesinde Cumhuriyet Meydanı’nda Manisa BBSK ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Manisa BBSK sporcuları, jimnastik, tekvando, voleybol gibi birçok spor branşta gösteri sundu. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından düzenlenen yüz boyama, müzikli oyunlar, hulahop oyunları ve çeşitli etkinlikler ile katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

İki bin kişinin katıldığı maratonda kıyasıya rekabet yaşandı! İki bin kişinin katıldığı maratonda kıyasıya rekabet yaşandı!

Etkinliklere ek olarak masal okuma, bubble show ve renkli sanat aktiviteleri de yer aldı.

3. Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu Başladı83. Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu Başladı73. Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu Başladı63. Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu Başladı33. Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu Başladı43. Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu Başladı23. Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu Başladı-1

Kaynak: Haber Merkezi