Afyonkarahisar’da yaşayan veya ziyaret eden radyo severler için 2024 yılında seçenek çok. Kültürden spora, eğitimden eğlenceye, haberden müziğe kadar birçok konuda yayın yapan radyo kanalları Afyon’da dinleyicilerine sesleniyor. Afyon' da bulunan radyo istasyonları ve frekanslarının en güncel listesi...

Afyon radyo frekansları 2024

AFYON/MERKEZ

KANAL FREKANS
Radyo-1     104.0
TRT-FM         89.5
TRT Nağme     94.0
TRT Türkü     92.0
TRT Radyo Haber     92.7

Afyon’da en çok dinlenen radyo kanallarından biri TRT RADYO 1. Türkiye’nin en eski ve en köklü radyo kanalı olan TRT RADYO 1, her gün saat başı haber bültenleriyle güncel gelişmeleri aktarıyor. Ayrıca kültür, sanat, eğitim ve spor gibi alanlarda da zengin içerikli programlar sunuyor. TRT RADYO 1’in frekansı Afyon’da 104.0 Mhz.

Güvenlik konusunda bilinçli olmak isteyenler için TÜRKİYE POLİS RADYOSU ideal bir seçim. Türkiye Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı olarak yayın yapan TÜRKİYE POLİS RADYOSU, trafik durumu, sağlık ipuçları, suç önleme tavsiyeleri gibi konularda halka rehberlik ediyor. Ayrıca eğlenceli ve müzikli programlarla da dinleyicilerine keyifli vakit geçirtiyor. TÜRKİYE POLİS RADYOSU’nun frekansı Afyon’da 95.1-107.5 Mhz arasında değişiyor.

Afyon’un yerel kültürünü, tarihini, doğasını ve insanlarını tanımak isteyenler için RADYO 03 tavsiye ediliyor. Kaya Medya’ya ait olan RADYO 03, Afyon’a özgü programlarla dinleyicilerine Afyon’u anlatıyor. Pop, rock, arabesk ve yöresel müziklerin de yer aldığı RADYO 03’ün frekansı Afyon’da 102.7 Mhz.

Müzik tutkunları için ise TRT FM kaçırılmayacak bir fırsat. TRT’nin popüler müzik radyo kanalı olan TRT FM, Türkçe ve yabancı pop, rock, alternatif ve indie müziklerle dinleyicilerine geniş bir yelpaze sunuyor. Haber, spor, magazin ve kültür-sanat programlarıyla da gündemi takip ediyor. TRT FM’in frekansı Afyon’da 89.5 Mhz.