Sosyal medya fenomeni Ahmet Can Dündar ile Feride Özdinç'in aralarındaki buz dağları vatandaşlar tarafından çokça merak ediliyor. Peki, Peki, Ahmet Can Dündar ve Feride Özdinç küs mü? Neden kavga ettiler? İşte detaylar...

Ünlü sosyal medya fenomeni Ahmet Can Dündar'ın bir mekanda kız arkadaşıyla birlikteyken Feride Özdinç'in ikilinin videolarını çekip sevgili gibi yansedip çok tatlılar yazıp story atmasıyla gündem oldu.

Feride Özdinç, paylaştığı videoyu kısa bri süre sonra silmesine rağmen yayılmasına engel olamamıştır. Bunun üzerine Feride Özdinç'in bu hareketine sinirlenen Ahmet Can Dündar, Feride Özdinç'e özel hayatını taciz ettiğini söyledi.

Türk Kızılay'dan ihtiyaç sahiplerine yardım eli Türk Kızılay'dan ihtiyaç sahiplerine yardım eli

Yaptığı canlı yayında konuyla ilgili konuşan Ahmet Can Dündar'ın konyla ilgili açıklaması şu şekilde;

Feride'nin bir arkadaşımla videomu görüntüleyip sevgili gibi yansetmesi hiç hoş bir davranış değil. Bu davranış özel hayata tacizdir. Bu olay sonrası bir takım tiktok ve sosyal medya fenomenleri beni arayarak, Feride'nin bende şuyu var bunu var dediler. Buradan şunu belirtmek istiyorum. Feridi ile aramdaki mesle tamamen bizim ikimizi bağlar. Ferdi benim hakkınada birşey söyleyebilir. Ben Feride hakkında birşey söylebilirim. Bu böyle bilinsin. Bu arada özel hayata taciz derken bazı arkadaşalr konuyu yanlış yere çekiyor. Sanki ben Feride'ye tacizci demişim gibi lansediliyor. Bunun için taciz ve özel hayata taciz kelimelrinin kelime anlamlarına bir okumasını isterim. Bu arada Feride'de normal şartlarda böyle bir hareketi yapacak bri insan değilç. Benim yanımdaki insandan dolayı Feride'yi kimin gazladığını düşünürsünüz.''dedi.

Feride Özdinç ise konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; Özel hayatın gizliliği, suç ve taciz ettiğimi düşünmüyorum. Bir eğlence mekanına gittik. Ben video çekiyorum ve bunu story attığım için, taciz, suçi özel hayata müdahale gibi nednelerle itham ediliyorum. Daha sonra durdurulamayan bir kız ilan ediliyorum. Onun bunun aklıyla hareket ediyorsun. böyle şeyler yok arkadaşlar, Ben 19 yaşında kendi aklımla hareket ediyorum. Ben insan gibi bu olayın üzerine olay uzamasın diye insan gibi bir açıklama yaptım. Benim açıklamamın üzerine sen kimin gazına geldin bilmiyorum''İfadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi