CHP Turgutlu İlçe Başkanı Hüseyin Oğuz , sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları ifade etti:

"Geçen hafta içerisinde Belediye Başkan Yardımcılıklarına atanan, Değerli abim Hüseyin MALİZ'i ve sevgili kardeşim Ali KIRAN'I yeni görevlerinden dolayı kutluyor ve başarılar diliyorum. Olması gereken oldu partinin kendi benliği açısından olumlu bir adım oldu. 

Turgutlu eski belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Hüseyin Oğuz yaptığı paylaşımına yorum atarak tepkisini dile getirdi.

Daşkan, Sayın Hocam partinin kendi benliğinden kastınız ne anlayamadık. Yeni atanan Başkan yardımcılarımızın 2 side çok güzel insanlar kesinlikle kendilerine sözüm yok.

Parti benliğini açarsanız daha anlaşılır olsun biz de öğrenelim.  Siz ve sizin gibi düşünen ağbeyler var partide, benlik den kastınız görev alacak arkadaşlar ya da aday olacak olan Milletvekili , Belediye Başkanı, Meclis üyesi, Başkan yrd ve İlçe Yönetimin de yer alacak arkadaşlar gençlik kollarından gelsin sonradan üye olan göreve gelmesin mi? Ozaman neden üye yapıyor parti sürekli davet var gelin üye olun diye.

Büyükşehir ile Turgutlu Belediye'si protokol imzaladı! Büyükşehir ile Turgutlu Belediye'si protokol imzaladı!

Anlamadığım neyi istemiyorsunuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız da gençlik kollarından gelme değil diye biliyorum. Kabul etmiyomusunuz kendisini . hatta İl başkanlığı seçimin de de benlik tartışması olmuştu Ferdi Başkana itiraz edildi bu konu üzerinden ama gelinen nokta da sonuca bakıldığında Ferdi Başkan Büyükşehir Belediye Başkanımız oldu.

Kaynak: Haber Merkezi