İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Ömer Can Temizel ve Parti Yöneticileri, Ahmetli, Köprübaşı, Soma, Kırkağaç, Demirci, Saruhanlı, Alaşehir, Selendi ve Sarıgöl İlçelerini ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinledi.

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Yöneticileriyle de bir araya gelen Başkan Temizel ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Poliitikaları ve Yerel Siyaset konularında istişarelerde bulundu.

C1F63521 0Ad7 412A 9Ac5 0D80Cfe843C4C1F63521 0Ad7 412A 9Ac5 0D80Cfe843C4

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Ömer Can Temizel, yaptığı açıklamada, Gençlerin her alanda güçlenmesi ve kendilerini geliştirmeleri için aralıksız olarak çalışmalar yürüteceklerini söyledi.

Manisa'da okul servislerine kapsamlı denetim Manisa'da okul servislerine kapsamlı denetim

C6D2B011 C83D 43Ad B624 005A4Fc8Cf77

Gençlerin siyasete, bürokrasiye, sosyal hayata, güç ve sinerji kazandırdığını belirten Temizel, "Bizler AK Gençlik olarak hiç bir parti ayrımı yapmadan genç kardeşlerimizi desteklemeye ve yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bizlerden önce görevde bulunan başkanlarımızdan devraldığımız bayrağı genç kardeşlerimizler daha ileriye taşıyacak ve ülkemizin gücüne güç katacağız.

Bu anlayışlar gerçekleştirdiğimiz ilçe ziyaretlerinde genç kardeşlerimiz, vatandaşlarımız ve partililerimizle bir araya gelip istişarelerde bulunduk. AK Gençlik olarak ülkemizin, milletimizin, gençlerimiz yanında olup, tüm enerjimizle sahada olmaya devam edeceğiz." dedi.

Ak Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı, ilçe ziyaretleri gerçekleştirdi!-1

Muhabir: Pınar Gezici