Manisa'da uyuşturucuya geçit yok! Manisa'da uyuşturucuya geçit yok!

Ak Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanlığında bayrak değişimi yaşandı.

2021 yılında 6. olağan kongreyle Manisa Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı seçilen Samet Doğuş'un yerine, Genel Merkez tarafından yeni İl Gençlik Kolları Başkanı olarak Mücahit Ömer Can Temizel atandı.

AK Parti Manisa Yeni İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Ömer Can Temizel kimdir?

27 Temmuz 1995 doğumlu olan Mücahit Ömer Can Temizel, aslen Turgutluludur. Turgutlu Anadolu Lisesinden 2013 yılında mezun olan Temizel, Üniversite öğrenimini İzmir Ekonomi Üniversitesi Hukuk bölümünde tamamladı. Üniversite sonrası Turgutlu'da Temizel Hukuk Danışmanlık Bürosunda Avukatlık yapan Mücahit Ömer Can Temizel, 12 Ağustos 2024 tarihinden itibaren Genel Merkez tarfından AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanlığına atandı.

Yeni il Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Ömer Can Temizel'in atanmasını sosyal medya paltformundan duyuran Ak Parti Manisa Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, yayınladığı mesajda, ''Enerjisi, motivasyonu ve vizyonuyla teşkilat çalışmalarımıza değer katacağına inandığımız Manisa Gençlik Kolları İl Başkanımız olarak atanan Mücahit Ömer Can Temizel kardeşimizi tebrik ediyor; AK Gençliğe ve Manisa’ımıza hizmet yolunda başarılar diliyorum. Gençlik Kollarımızla Kadın Kollarımızla, Ana Kadememizle bir ve beraber olarak 22 yılı geride bırakan bu kutlu dava için yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.'' ifadelerini kullandı.

Muhabir: Serkan Özcan