Akhisar’da bugün saat 22.30 sıralarında Hacıishak Mahallesi 241 Sokak üzerinde kayınpeder H.B. ile damat M.U. arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı.

Akhisar’da Kayınpeder-Damat Tartışması Kanlı Bitti: 1 Yaralı

Tartışmanın büyümesi üzerine kayınpeder H.B., yanında bulunan silahla damadı M.U.’ya baş kısmında birden fazla kez ateş ettiği iddia edildi.

Akhisar’da Kayınpeder-Damat Tartışması Kanlı Bitti: 1 Yaralı

Manisalı kızlar Türkiye Şampiyonu! Manisalı kızlar Türkiye Şampiyonu!

Olayın ardından 112 acil servis ekipleri ve emniyet güçleri hızla olay yerine sevk edildi. Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Yunus Motosikletli polisler, olay yerine ilk müdahale eden ekip oldu ve şüpheli H.B. ile birlikte bir kişiyi daha silahla yakalayarak gözaltına aldı.

Akhisar’da Kayınpeder-Damat Tartışması Kanlı Bitti: 1 Yaralı

Yaralı M.U., 112 acil servis ekipleri tarafından Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralının yakınları hastaneye akın ederken, ilk müdahalenin ardından M.U.’nun özellikle omurilik kısmından hasar aldığı ve tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Akhisar’da Kayınpeder Damat Tartışması Kanlı Bitti 1 Yaralı-1Whatsapp Image 2024 08 06 At 00.22.16Akhisar’da Kayınpeder-Damat Tartışması Kanlı Bitti: 1 Yaralı

Muhabir: Pınar Gezici- Erdinç Alkan