Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 4 Temmuz 2024 tarihinde soruşturma başlatıldı. Müşteki A.K.'nin beyanları üzerine yürütülen soruşturmada, oğlu R.K.'nin kasten yaralama olayına karıştığı ve bu olaydan kurtulması için 20 yıldır tanıdığı D.P.Ö.'den para talep ettiği ortaya çıktı.

A.K., D.P.Ö.'nün kendisine polis, jandarma, savcı ve hakim tanıdıkları olduğunu söyleyerek 250.000 TL para talep ettiğini ve bu nedenle D.P.Ö.'den şikayetçi olduğunu ifade etti.

Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçerek D.P.Ö., T.M. ve M.C.M. isimli şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şüpheliler 5 Temmuz 2024 tarihinde Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi. T.M. ve M.C.M., savcılıkça alınan ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, D.P.Ö. ise sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

Manisa'da askeri düğün salonuna yıldırım düştü Manisa'da askeri düğün salonuna yıldırım düştü

Olayın firari şüphelisi H.Ç. hakkında çıkarılan yakalama emri doğrultusunda 12 Temmuz 2024 tarihinde Akhisar Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yakalandı. H.Ç. de aynı gün sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

Kaynak: Haber Merkezi