Akhisar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden, Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne İl Müdürü Yardımcısı olarak atanan Ziraat Mühendisi Hasan Kaya için veda programı düzenlendi.

Manisa'da otomobil yayaya çarptı! Manisa'da otomobil yayaya çarptı!

Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü Risk Değerlendirme Daire Başkanı Mehmet Ali Ünverdi, Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, İl Müdür Yardımcısı Serdar Mersinli, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Gökmen Kaya, Akhisar İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıç ile kurum çalışanlarının katıldığı bu programda Köfteci Hünkar tesislerinde yapıldı. 

2Bb955Be 2A05 455A 9611 7E2D5Df062B1

Amirleri ve mesai arkadaşları ile birlikte yenilen akşam yemeğinde, Kaya ile birlikte çalıştıkları konularda yaşanan güzel anılar paylaşıldı. Bu esnada duygusal anlar yaşandı ve gözyaşlarını tutmakta zorlananlar oldu. Kaya, Kırıkkale Tarımı'na hizmet etme görevinin kendisini mutlu ettiğini ancak ilk görev yeri olan Akhisar'da yaklaşık 15 yıldır biriktirdiği güzel anılar ve edindiği dostluklar sebebiyle şehrimizden ayrılırken buruk bir sevinç yaşadığını ifade etti.

Cc1B1E0E 0408 4D05 B629 E696E9D06239

İl Müdürü Öztürk ve İlçe Müdürü Kılıç; Akhisar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde Bağcılık Masası başta olmak üzere, görev aldığı tüm kurumsal faaliyetlerde göstermiş olduğu üstün gayret, müspet tavır ve özverili davranışlardan dolayı Hasan Kaya’yı kutlayıp, yeni görevinde başarılar dileyerek kendisine teşekkür plaketi takdim ettiler.

Kaynak: Haber Merkezi