Manisa Alaşehirliler Derneği Başkanı Ömer Çoraplı, Alaşehir’e ve derneğe sahip çıkmak adına genel kurula katılanlara teşekkür etti.

Alaşehir'de motosiklet ile traktör çarpıştı Alaşehir'de motosiklet ile traktör çarpıştı

Çoraplı, “Hemşerilerimizi bir araya getirmek amacıyla dernek kurma faaliyetlerine başladık. Kuruluş tarihimizi 5 Eylül olarak belirlemeye çalıştık ama hafta sonuna denk geldiği için 8 Eylül Manisa’nın kurtuluş gününü müracaat günü olarak belirledik. 1 Kasım 2021 tarihinde geçici yönetim kurulumuzu oluşturduk. Ocak 2022’de ilk genel kurulumuzu gerçekleştirdik” dedi. 

Manisa Alaşehirliler Derneği'nde Ömer Çoraplı Tekrar Başkan Seçildi!

Çoraplı, Alaşehir’in kültürünü, sanatını, tarihini tanıyıp, tanıtmasını sağlamak, Alaşehirlilerle birlik ve beraberlik içerisinde ilişkileri geliştirmek amacıyla derneği kurduklarını ifade etti. 

Whatsapp Image 2024 09 29 At 13.32.57 (1)

Manisa Alaşehirliler Derneği Başkanı Ömer Çoraplı’nın yönetim kurulunda Rüştü Yılmaz, Hasan Akkurt, Ayfer Çetin, Ali Tuna, Ergün Akkuş, Mustafa Oral yer alırken, yedek yönetim kurulunda ise Ahmet Oğuz Çoraplı, Abdurrahman Bozan, Süleyman Börekçi, Yalçın Arcak, Habil Yücel, Hafeze Trükay Yeşil, Kamil Yavaş yer aldı. Denetim kurulunda Talip Akbaş, Kadir Çoraplı, Ramazan Kırlıer, denetim kurulu yedek üyeler ise İlhan Asana, Mustafa Akçakaya, Aynur Korkmaz yer aldı.

Manisa Alaşehirliler Derneği'nde Ömer Çoraplı Tekrar Başkan Seçildi!Manisa Alaşehirliler Derneği'nde Ömer Çoraplı Tekrar Başkan Seçildi!Manisa Alaşehirliler Derneği'nde Ömer Çoraplı Tekrar Başkan Seçildi!

Kaynak: Haber Merkezi