TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasında tanınmaya başlayan bazı yarışmacılar ön plana çıkıyor ve özel hayatları ile merak ediliyor. Aleyna Kalaycıoğlu da Survivor’da tanınmaya başlamıştır. Yarışmada elde ettiği başarılar yanı sıra ailesi ile merak uyandırmıştır. 

Şimdi, merak edenler için Aleyna Kalaycıoğlu ailesi hakkındaki ayrıntılara yer verelim. İşte, detaylar…

Aleyna Kalaycioglu Ailesi 8

Aleyna Kalaycıoğlu Ailesi Kimdir?

Survivor isimli yarışma ile tanınan Aleyna Kalaycıoğlu, programda ön plana çıkmayı başarmış ve seyirciler tarafından sevilmiştir. Hayat hikayesi merak edilen Aleyna Kalaycıoğlu ailesi hakkında da oldukça sık soru alıyor.

Aleyna Kalaycıoğlu ailesi hakkında sahip olunan bilgilere göre, Aleyna Kalaycıoğlu henüz 10 yaşındayken anne ve babası boşanmıştır. Bunun üzerine Yalova’da yaşayan Aleyna Kalaycıoğlu ailesi İstanbul’a taşınmıştır. 

Aleyna Kalaycıoğlu ailesine dair bilinen bir diğer bilgiye göre ise, Aleyna Kalaycıoğlu 2 kız kardeştir. Bir kız kardeşi olduğu bilinen Aleyna Kalaycıoğlu ailesi ile bağlarının çok kuvvetli olduğu görülmektedir. 

Survivor Aleyna kardeşi ile olan bağı programda da seyirciler tarafından oldukça beğenilmiştir. Aleyna Kalaycıoğlu engelli olduğu bilinen kardeşinin ismini sıklıkla yarışmada geçirmiş ve izleyiciler tarafından merak edilmiştir. 

Buna göre Aleyna Kalaycıoğlu kardeşi Cansu Kalaycıoğlu kimdir sorusu ile ilgili merak edilen detaylara da yer verelim…

Aleyna Kalaycioglu Ailesi 9

Aleyna Kalaycıoğlu Kardeşi Hastalığı Nedir?

Aleyna Kalaycıoğlu ailesi ile ilgili en çok merak edilen konu evin en küçük kızı olan Cansu Kalaycıoğludur. Aleyna Kalaycıoğlu kardeşi Cansu Kalaycıoğlu hakkındaki bilinenlere yer verdik…

Cansu Kalaycıoğlu trafik kazası sonucu yüzde yüz engelli kalmıştır. Kazanın detayı hakkında bilgi bulunmasa da Aleyna Kalaycıoğlu, Survivor’da kardeşinin durumu hakkında söylemlerde bulunmuştur. 

Aleyna Kalaycıoğlu’nun kardeşinin durumu hakkında yaptığı açıklama aşağıdaki gibidir:

“Acun Bey'in Meryem'e sakatlıktan ötürü devam edemeyeceksin dediğinde aklıma kardeşim geldi. 8 yıl önce başımıza talihsiz bir olay geldi ve kardeşim yüzde 100 engelli. Cansu'yu düşündüm. Cansu’yu hatırladıkça kötü oldum. Benim kardeşim yürüyüp konuşabilecekti, abla diyebilecek. Şu an diyemiyor. Ben buna kader demek istemiyorum. Bu kader değil, büyük bir olay. Benim annem hayatını bıraktı, kardeşine bakıyor. Beni okutmaya çalışıyor. Allah herkesin yanında olsun. Allah herkese sağlık versin. Ben şu an buradaysam sağlıklı olduğum için buradayım.”

Survivor’da yayınlanan bir başka bölümde ise Aleyna Kalaycıoğlu için kardeşi bir not göndermiştir ve bu mesaj birçok seyirciyi duygulandırmıştır. 

Aleyna Kalaycıoğlu kardeşi Cansu’nun mesajı şu şekildedir:

“Ablam benim, sana sahip olduğum için çok şanslıyım. Sen benim gözlerim, ellerim , ayaklarım ve dünyaya haykırmak istediğim sözcüklerimsin. Sen orada Cansu diye bağırdığında annem beni kucağına alıp zıplıyor ve biz de avazımız çıkana kadar bağırıyoruz. Bana yaşattığın mutluluğun tarifi yok ablam. Sen çok güçlü bir kızsın.”

Aleyna Kalaycıoğlu Cansu kim sorusunu cevapladık. Şimdi, Yarışmacı hakkındaki diğer detaylara değinelim…

Aleyna Kalaycioglu Ailesi 4

Aleyna Kalaycıoğlu Kimdir?

Aleyna Kalaycıoğlu nereli ve mezun olduğu okul ile ilgili araştırılıyor. Buna göre Survivor’da iki ayrı sezonda yarışan Aleyna Kalaycıoglu hakkındaki detaylara yer verdik.

1998 yılında Bursa’da dünyaya gelen Aleyna Kalaycıoğlu burcu doğum gününün bilinmemesi sebebiyle bulunamamıştır. Kalaycıoğlu Bursa’da dünyaya gelse de 10 yaşına kadar Yalova’da yaşamıştır. Daha sonra Aleyna Kalaycıoğlu’nun annesi ve babası boşanmıştır ve bunun üzerine Aleyna Kalaycıoğlu ailesi ile beraber İstanbul’a taşınmıştır. 

Aleyna Kalaycıoğlu ne mezunu sorusuna değinecek olursak, 10 yaşından beri İstanbul’da yaşayan Aleyna Kalaycıoğlu, lisede eğitimini bitirdikten sonra dil eğitimi almıştır. Ardından, Amerika Birleşik Devletlerinde bulunan bir üniversitede Uçak Mühendisliği bölümünü kazanmıştır. Ayrıca Aleyna Kalaycıoğlu uzun zamandır beach voleybol okul takımında da yer almaktadır. 

Fakat voleybola daha fazla ilgisi olan Aleyna Kalyoncuoğlu, sporcu olmayı seçmiştir ve 2021 yılında Survivor yarışmasına katılmıştır. Ardından Aleyna Kalaycıoğlu sesinin güzel olması sebebiyle şarkıcılık yapmaya başlamış ve çeşitli sanatçılarla düet yaparak dinlenmeye başlamıştır. 

Sinan Akçıl ile de düet yapan Aleyna Kalaycıoğlu “Yangın”, “Dominik”, “Aldırma”, “Bana Cevap Ver”, “Beceremedin”, “Ağla”, “Düşlerim”, “Yanımdadır”, “İstanbul”, “Heykel”, İster miyim”, “Yeniden Sev”, “Son Gece”, “Bedelini Ödedim”, “Tebrik Ederim” ve “Oh Baby” isimli pek çok şarkıyı çıkarmıştır. 

Aleyna Kalaycioglu Ailesi

Sıkça Sorulan Sorular

Aleyna Kalaycıoğlu ailesi ile ilgili diğer merak edilen sorular aşağıdaki gibidir:

Aleyna Kalaycıoğlu Kaç Yaşında?

1998 yılında dünyaya geldiği bilinen Survivor yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu 26 yaşındadır.

Aleyna Kalaycıoğlu Boyu Kaç?

Voleybol geçmişi de olan Aleyna Kalaycıoğlu 1.70 cm boyunda olduğu bilinmektedir.

Denizli'de kadınlar nefes etkinliğinde buluştu Denizli'de kadınlar nefes etkinliğinde buluştu

Aleyna Kalaycıoğlu Aslen Nereli?

2021 ve 2023 sezonlarında Survivor’da yarışan Aleyna Kalaycıoğlu aslen Bursalıdır.

Editör: Gulce Editor