Nevbahar Koç güzelliği ve parıltılı hayatı ile ülke gündeminiz en magazinsel karakterlerinden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Reklam filmi ile de karşımıza çıkan Nevbahar Koç hangi reklamda oynadı? Sorusunun cevabı sizlerle. Keyifli okumalar...

Ali Koç eşi Nevbahar Koç hangi reklam filminde oynadı?

Ali Koç’un eşi Nevbahar Koç, eltisi Caroline Koç’un sahibi olduğu Selamlique Istanbul markasının yeni video serisi için yalısının kapılarını açtı.

Selamlique Istanbul’un sosyal medya hesabından paylaştığı “1 Fincan Kahve, 40 Soru” isimli bir programın ilk konuğu olan Nevbahar Koç, hem sorulara cevap verdi, hem de çevreyi gezdirdi.

Nejat İşler’in seslendirdiği soruları yanıtlayan Nevbahar Koç, bölümde ayrıca Selamlique Türk kahvesi hazırlayıp ikram etti.

Selamlique Istanbul’un Instagram hesabından paylaştığı video, "Selamlique Istanbul’un yeni serisi “Bir Fincan Kahve 40 Soru”nun ilk konuğu Nevbahar Koç, sizleri evinde keyifli bir kahve molasına davet ediyor.

Birlikte kahvelerimizi yudumlarken Nevbahar, en sevdiği sanat eserlerini, kahve ritüellerini ve çok daha fazlasını bizimle paylaşıyor. Kahveleriniz hazırsa bu eğlenceli sohbete siz de katılın” notuyla yayınlandı.

NEVBAHAR KOÇ KİMDİR? MERAK EDİYORSANIZ TIKLAYINIZ...

Nevbahar Koç reklam filmi izle

İşte merakla beklenen Nevbahar Koç'un reklam filmi sizlerle...