Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası tüm hızıyla devam ediyor şampiyonada Grup maçlarının tamamlanmasının ardından son 16 turu maçlarına geçildi.

Son 16 turu ilk maçında İsviçre İtalya'yı 2-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdıran ilk takım oldu. Son 16 turunda ilk günün ikinci maçında ise Almanya ile Danimarka karşı karşıya geliyordu.

Fakat maç 35 dakika itibarı ile durdu. Futbol severler Almanya Danimarka maçı neden durdu, ne zaman başlayacak gibi konularda arama yapıyorlar. Biz de bu sorulara sizler için cevap vermeye çalışacağız.

Almanya Danimarka maçı neden durdu ne zaman başlayacak?

Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turu 2 maçında Almanya ve Danimarka arasındaki mücadele 35 dakikada yoğun yağış ve doğal afetler nedeniyle durduruldu. Maçın hakemi Mark Oliver 35 dakikada maçın durmasına kanaat getirdi ve oyuncular soyunma odalarına geri döndü.

Henüz UEFA tarafından maçın ne zaman başlayacağına dair bir bilgi verilmezken yağmurun ve fırtınanın durmasından sonra maçın başlaması bekleniyor.

Son 16 turu maçına etkili başlayan taraf Almanya olmuştu maçın hemen başında Slotherberk ile bir gol bulan Almanya pozisyonda Kimmh'in rakip savunmacıya yaptığı faul nedeniyle hakemin golü iptal etmesi ile sevincini yaşayamadı. Maçın ilk 15 dakikasında yoğun pres uygulayan Almanlar sonrada dakikalarda Danimarka'nın maçı dengelemesine müsaade etti.

Danimarka Almanya maçının ne zaman oynanacağı bilgisi elimize geçtiği anda siz değerli futbolseverleri bilgilendireceğiz bizi takipte kalın.