TikTok, milyonlarca kullanıcıya ulaşan ve birçok içerik oluşturucuya gelir sağlayan popüler bir sosyal medya platformudur. TikTok’ta farklı türlerde videolar paylaşan ve takipçi sayısı milyonları bulan fenomenler de bulunmaktadır. Bunlardan biri de Anar Dreams adını kullanan Rus TikTok yıldızıdır.

Anar Dreams kimdir?

Anar Dreams, Moskova’da doğmuş ve halen burada yaşamaktadır. Baba adı, anne adı ve kardeşlerinin adı bilinmeyen Anar Dreams, aynı zamanda bir YouTuber, şarkıcı ve internet ünlüsüdür. Ancak onu tanınır kılan şey, sahte para oynaması ve bunları videolarında göstermesidir. Anar Dreams’in TikTok’ta 13,5 milyon takipçisi vardır ve 235’ten fazla video yayınlamıştır. Yayınladığı videolarda genellikle sahte paralarla oynadığı görülen Anar Dreams, bu sayede ilgi çekmektedir.

Anar Dreams kaç yaşında?

1996 yılında Moskova'da dünyaya gelen Anar Dreams şuanda 27 yaşındadır.

anar dreams kaç yşaında

Anar Dreams serveti ne kadar?

Anar Dreams’in yıllık kazancının 100.000 dolar civarında olduğu tahmin edilmektedir. Ayrıca net değerinin de 4 ila 10 milyon dolar arasında olduğu söylenmektedir.

Anar Dreams'ın paraları gerçek mi?

Anar Dreams’in kullandığı paraların gerçek olmadığı, sahte olduğu belirtilmektedir. TikTok’ta para kazanmanın farklı yolları olduğu, ancak bunların içerik oluşturucunun popülaritesi, takipçi sayısı, etkileşim oranı, içerik türü ve markalarla yapılan işbirlikleri gibi faktörlere bağlı olduğu ifade edilmektedir.

anar dreams serveti

Anar Dreams nasıl zengin oldu?

Anar Dreams Tİktok'ta çektiği videolardan para kazanarak zengin olmuştur.

Haber- Mehmet Pamuk