Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, bugün saat 19.00'da Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu'nda Antalyaspor ile karşılaşacak. Aslan maç öncesinde 22 puanda ligde 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden sarı-kırmızılılar lider durumda.

Antalyaspor ise 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 8 puanla ligin 14. sırasında yer alıyor. Antalyaspor Galatasaray maçı öncesinde akıllardaki en büyük soru ise Osimhen sahada olacak mı sorusu. Yıldız forvetin son durumunu sizler için değerlendirdik.

A W310631 01

Drag yarışlarına Manisalı gençler damga vurdu Drag yarışlarına Manisalı gençler damga vurdu

Antalyaspor maçında Osimhen oynayacak mı? Galatasaray Antalyaspor ilk 11 maç kadrosu nasıl olur?

Galatasaray'da Antalyaspor maçından önce önemli eksikler dikkat çekiyor. Özellikle iki yıldır istikrarlı şekilde sahada kalan Barış Alper Yılmaz sakat durumda ve bu maçta oynayamayacak. Osimhen'in durumu da belirsizlik taşısa da bu maçta riske edilmesi beklenmiyor.

Okan Buruk'un Antalyaspor maçına çıkması beklenen ilk 11 ise şu şekilde;

Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Davinson, Abdülkerim Bardakçı, Jakobs, Torreira, Sara, Sallai, Yunus Akgün, Mertens, Icardi.

Alex De Souza önderliğindeki Antalyaspor ise bu maça mutlak puan alma parolası ile çıkıyor. Antalyaspor'un ise muhtemel ilk 11'inin ise şu şekilde olması bekleniyor;

Antalyaspor: Piric, Mert Yılmaz, Veysel Sarı, Thalisson, Güray Vural, Kaluzinski, Soner Dikmen, Townsend, Safuri, Larsson, Gaich.

Muhabir: Erdinç Alkan