Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda şanssız bir şekilde elenen Fenerbahçe sol beki Ferdi Kadıoğlu'nu da kaybetmek üzere. Son çıkan haberler sonrasında Premier Lig'e transferi an meselesi olan Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılığı sonrasında Fenerbahçe'nin yeni bir sol bek transferi yapması bekleniyor.

Sol bek pozisyonunda Oosterwolde ve Levent Mercan yer alsada aslında pozisyon Ferdi'nin ayrılığı sonrası kimsesiz kalacak gibi görünüyor. Teknik direktör Jose Mourinho Levent Mercan'ı bu sezon yetersiz buluyor ve kadroda düşünmüyor. 

Diğer sol bek adayı Oosterwolde ise Mourinho'nun stoper rotasyonunda düşündüğü isimlerden birisi. Bu durumda Fenerbahçe'nin sol bek almasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu isim ise Archie Brown olarak basına sızmış durumda.

Barbaros Gençlikspor sezona iddialı hazırlanıyor Barbaros Gençlikspor sezona iddialı hazırlanıyor

Fenerbahçe taraftarları da yeni sol bek adayı hakkında çok fazla soru soruyorlar. Bizde sizler için bu sorulardan olan Archie Brown kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, hangi takımlarda oynadı, boyu kaç ve piyasa değeri ne kadar sorularına cevap vermeye çalışacağız.

Fenerbahçe'nin Transfer Listesindeki Archie Brown Kimdir Kaç Yaşında Ve Aslen Nereli 11

Fenerbahçe'nin transfer listesindeki Archie Brown kimdir? Kaç yaşında ve aslen nereli?

Archie Brown İngiltere'nin Birmingham kentinde 28 Mayıs 2002 tarihinde dünyaya gelmiş bir futbolcu. Brown'un kökenlerine baktığımızda ise Jamaikalı olduğunu görmekteyiz. Brown özellikle atletizmi ve fiziksel görüntüsü ile ön plana çıkan bir futbolcu.

Fiziksel yapısı bize Oosterwolde'yi çok anımsatıyor. Onun gibi uzun boylu ve güçlü görünen Brown bek oyuncularından yüksek savunma katkısı bekleyen Jose Mourinho için biçilmiş kaftan bir transfer gibi duruyor.

Archie Jamaika asıllı olduğu için tam bir sprinter önünde boşluk bulduğunda müthiş hızlara ulaşabiliyor. Brown sol çizgiyi çok iyi kullanıyor ve orta kalitesi de yüksek. Fenerbahçe'nin kafa vuruşunda etkili olan forvetleri Dzeko ve En-Nesyri Brown'un ortalarından yüksek sayıda gol üretimi yapabilecektir.

Brown'un kısaca kim olduğuna bakış attık. Gelin birde oyuncu hakkında en çok sorulan sorulara bir göz atalım.

Fenerbahçe'nin Transfer Listesindeki Archie Brown Kimdir Kaç Yaşında Ve Aslen Nereli 22

Fenerbahçe'nin transfer listesindeki Archie Brown hakkında sıkça sorulan sorular

Archie Brown hangi takımlarda oynadı?

Futbola Derby Country'da başlayan Brown daha sonra Lausanne-Sport'a transfer oldu. Brown şuan ise Belçika liginin başarılı takımlarından KAA Gent forması giyiyor.

Archie Brown boyu ve kilosu kaç?

Sahaya çıktığında fiziksel yapısı ile dikkatleri üzerine çeken Brown 190 cm boyunda ve 84 kilo ağırlığında.

Archie Brown piyasa değeri ne kadar?

22 yaşındaki genç sol bek oyuncusunun piyasa değeri hali hazırda 5 milyon avro olarak gösteriliyor.

Archie Brown istatistikleri nasıl?

Geçen KAA Gent forması ile 44 maça çıkan oyuncu 4 asist yaparken 5 sarı 1'de kırmızı kart gördü. Oyuncu genç liglerde dahil olmak üzere 165 maçta 24 gol atıp 22 asist yaptı.

Archie Brown bonservis bedeli ne kadar?

Brown'un piyasa değeri 5 milyon avro. Fenerbahçe'nin oyuncuyu trasnfer etmesi halinde 7-8 milyon avro bonservis bedeli ödemesi bekleniyor.

Fenerbahçe'nin transfer listesindeki Archie Brown kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli sorularını sizler için yanıtladık.

Editör: Abdullah Akar