Geçen sezon transfer döneminde 20 milyon euro artı bonuslar ile birlikte toplam 30 milyon euroluk bir bedelle Real Madrid'e transfer olan Arda Güler henüz beklenen patlamayı yapamadı. 

Milli oyuncumuz geçen sezon sakatlıklarında katkısı ile sezonun son 1 ayına kadar yedek kulübesine hapsolmuştu. Bu sezon geçen yıla oranla daha fazla forma şansı bulsa da yine de bu oyuncuyu memnun edecek düzeyde değil. İspanyol basınında oyuncunun Real Madrid'den ayrılıp daha fazla forma şansı bulabileceği bir takıma kiralanmak istediği konuşuluyor.

Bizde sizler için Arda Güler Fenerbahçe'ye geri mi dönecek, Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor mu gibi sorulara cevap aramaya çalışacağız.

Arda Güler, Fenerbahçe'ye geri mi dönecek? Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor mu?

İspanyıl basınında Real Madrid'e en yakın kaynaklardan biri olan Marca'nın haberine göre Jose Mourinho Carlo Ancelotti'yi arayıp Arda'yı sezon ortasından sonuna kadar kiralamak istediğini belirtti. Yine Marca Real Madrid tarafının bu görüşe sıcak baktığını dile getirdi.

Fakat Arda tarafı bu durumun bir geriye gidiş olacağını düşünüyor. Arda Madrid'de kalıp kendisini kanıtlamak için daha fazla çalışması gerektiğini düşünüyor. Ayrıca ayrılmak istese bile Türkiye ligi değil de 5 büyük ligden büyük hedefleri olan bir takıma gitmek istiyor.

Yine İspanyol basınında çıkan iddialara göre Arda için Real Madrid'e teklif yapan takımlar arasında Beyer Leverkusen, Borussia Dortmund, Arsenal ve Milan gibi Avrupa'nın üst düzey takımları bulunuyor.

Manisa Basket, FMP deplasmanında kazanmayı başardı Manisa Basket, FMP deplasmanında kazanmayı başardı

Arda eğer takımda yeteri kadar şans bulamayacağını düşünürse bu takımların birinde 6 ay kiralık olarak oynamaya sıcak bakıyor.

Muhabir: Erdinç Alkan