Genç futbolcu Arda Güler'in ablasıyla paylaştığı fotoğraf gündem olmuştu. Arda Güler sevenleri fotoğrafın altına güzel yorumlarda bulunmuştu. Arda Güler'in ablası Nurgül Güler'in hayatı araştırılmaya başlandı. Arda Güler'in ablası Nurgül Güler kim? Kaç yaşında? Haberimizde açıkladık...

Arda Güler'in ablası Nurgül Güler kim?

Arda Güler ile ilgili merak edilen sorulardan biri de ablası olmuştur. Arda Güler'in ablası Nurgül Güler'dir. Nurgül Güler 26 yaşında olduğu bilinmektedir. Öğrenim gördüğü okullar ve özel hayatı ile ilgili hakkında bir bilgi bulunmamaktadır. Nrgül Güler, sosyal medyadan uzak hayatını devam ettirmektedir.

Arda Güler'in Ablası Nurgül Güler Kim Kaç Yaşında (3)

 Arda Güler, Nurgül Güler'e çok benzemektedir. Sosyal medyada kardeşler, paylaştıkları fotoğraflarıyla sevenleri ''birbirlerinin kopyası '' tarzında yorumlar yazılmıştır. Nurgül Güler, ailesine ve kardeşine çok bağlı olduğu görülmektedir. Ayrıca evinde beslediği bir kedisi vardır. 

Arda Güler'in Ablası Nurgül Güler Kim Kaç Yaşında

Nurgül Güler'in annesinin adı Serap Güler, babasının adı ise Ümit Güler'dir. Birbirlerine bağlı bir ailedirler. Ayrıca Nurgül Güler'in gülüşü ve fiziği ile dikkat çekmektedir.

Nurgül Güler kaç yaşında?

Nurgül Güler, 1998 doğumlu olup şuan 26 yaşındadır.

Arda Güler Kimdir? 

Arda Güler, 2005 yılında Ankara’da doğan bir Türk futbolcudur. Real Madrid gibi büyük bir kulüpte oynamaktadır. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’na katılmak için Türkiye’nin oynadığı maçlarda gol atan en genç oyuncu olmuştur. Bu golü, 2023 yılında Samsun’da Galler’e karşı atmıştır.

Arda Güler, 2005 yılında Ankara Altındağ’da dünyaya geldi. Babasının adı Ümit, annesinin adı Serap’tır. Futbola Gençlerbirliği kulübünün altyapısında 9 yaşında başladı. 13 yaşındayken Gençlerbirliği Futbol Okulu’nda gösterdiği performansla dikkat çeken Arda, burada çok sayıda maçta top toplayıcı olarak görev yaptı ve “ikibuçukluk” lakabını kazandı.

Arda Güler'in Ablası Nurgül Güler Kim Kaç Yaşında (1)

Arda, Osmanlıspor-Gençlerbirliği U14 maçını izlemeye gelen Serhat Pekmezci isimli bir kişi tarafından keşfedildi. Pekmezci, Arda’nın oynadığı maçların kayıtlarını içeren bir DVD’yi Fenerbahçe sportif direktörü Damien Comolli ve Başkan Ali Koç’a gönderdi. Başkan Ali Koç, Gençlerbirliği SK başkanı Murat Cavcav’la görüştü ve 2019 yılının 20 Şubat’ında Arda Güler’i 150 bin lira ve sonraki satıştan pay karşılığında Fenerbahçe’ye transfer etti. Arda, ailesiyle birlikte İstanbul’a yerleşti ve Fenerbahçe’nin genç takımında forma giymeye başladı. Şuanda da Real Madrid'de boy göstermektedir.

Arda Güler'in kariyeri

Arda Güler'in Futbol Kariyeri özeti şu şekildedir;
Altyapı Yılları:

  • 2014-2019: Gençlerbirliği altyapı takımları
  • 2019: 150.000 TL bonservis bedeliyle Fenerbahçe altyapısına transfer

Profesyonel Kariyeri:

  • 2021: Fenerbahçe ile 2,5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.
  • 2021: Fenerbahçe U19 formasıyla 19 maçta 7 gol ve 4 asist üretti.
  • 2021: U19 Süper Ligi play-off'larında 4 maçta 4 gol ve 3 asist üretti.
  • 2021: U19 Süper Ligi play-off gol kralı oldu.

Transfer:

  • 2023: Sezon sonunda Barcelona ve Milan gibi kulüplerin ilgisini çekti.
  • 2023: 4 Temmuz'da Real Madrid ile anılmaya başladı.
  • 2023: 6 Temmuz'da 30 milyon Euro bonservis bedeliyle Real Madrid'e transfer oldu.