Mert Günok'un babası kim? Mahir Günok kimdir? Mert Günok'un babası kim? Mahir Günok kimdir?

Real madrid'e transfer olmasıyla birlikte ünü ülke sınırlarını aşan Arda Güler her yaptığıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Arda Güler kadar son günlerde aileside gündemi bir hayli meşgul edenler arasında. Özellikle Real Madrid'in düzenlediği imza töreni sırasında göz yaşlarını tutamayan Arda Güler'in annesi Serap Güler dünya basınında öne çıkan isimler arasında yer almıştı. Arda Güler'in babası da transfer sonuçlanana kadar ve transfer bittikten sonra bir çok dedikoduya karıştı. Arda Güler'in Real Madrid'e transferi sonrasında ispanyol basınında yer alan iddialara göre Arda güler'in babası Real Madrid'ten 15 Milyon euro komisyon aldığı konuşuluyor. İşte bu kadar gündem olan aile hakkında merak edilen Arda Güler'in annesi Serap Güler kimdir, kaç yaşında ve nereli? Arda Güler anne ve babası kimdir? Arda Güler'in annesi kaç yaşında? Arda Güler'in kardeşi var mı? bu soruların cevaplarını öğrenmek için haberimizi okuyabilirsiniz.

Arda Güler'in annesi Serap Güler kimdir, kaç yaşında ve nereli? Arda Güler anne ve babası kimdir? Arda Güler'in annesi kaç yaşında? Arda Güler'in kardeşi var mı?

2005 yılında Ankara'nın Altındağ ilçesinde dünyaya gelen Arda Güler futbol topunu ayağına aldığı aldan itibaren diğer çocuklardan farkını ortaya koymaya başlamıştı. Arda genç yaş kategorilerinde hep takımının en gözde oyuncusu olarak dikkat çekiyordu. 2018 yılında Gençlerbirliği altyapısında yer alan Arda'nın büyük takımların dikkatini çekmesi çok uzun sürmedi. 2019 yılında Ülkedeki neredeyse tüm takımlar Arda Güler'i isterken o tercihini çocukluk aşkı olan Fenerbahçe'den yana kullandı.

20 şubat 2019'da Fenerbahçe'ye transfer olan genç yıldız adayının burada da kendini göstermesi çok uzun sürmeyecekti. Henüz 16 yaş 174 günlükken HJK Helsinki karşısında Fenerbahçe formasını sırtına geçiren Arda için büyük kariyerin ilk adımı atılmıştı.

Henüz 16 yaş 174 günlükken HJK Helsinki karşısında Fenerbahçe formasını sırtına geçiren Arda için büyük kariyerin ilk adımı atılmıştı.

O günden sonra sürekli üzerine koyarak devam eden genç yıldız bu sezon başında Fenerbahçe'nin 10 numarasını da sırtına geçirerek bir başka hayali de gerçeğe dönüştürmüş oldu. O artık çok sevdiği Fenerbahçe'nin en sevdiği oyuncusu olan Alex'in formasını sırtına geçirmişti.

O artık çok sevdiği Fenerbahçe'nin en sevdiği oyuncusu olan Alex'in formasını sırtına geçirmişti.

Arda Güler bu sezonun özellikle ikinci yarısında ortaya koyduğu performansla tüm Avrupa kulüplerinin dikkatini üzerine toplamıştı. Son günlerde iyice artan transfer söylentileri sonunda gerçeğe dönüştü ve Arda Güler Real Madrid'e transfer oldu. İmza töreninin en akılda kalan olaylarından biriside Arda Güler'in annesi Serap Güler'in gözyaşlarına hakim olamaması olmuştu. 

İmza töreninin en akılda kalan olaylarından biriside Arda Güler'in annesi Serap Güler'in gözyaşlarına hakim olamaması olmuştu. 

Serap Güler Arda için her zaman çok değerli ve onun en büyük destekçileri arasında yer alıyor. 4 kasım 2022 tarihinde Dinamo Kiev ile oynanan UEFA Avrupa Ligi grup maçında attığı golden sonra annesine mesaj gönderen Arda Güler'e anneside Twitter üzerinden yanıt vererek, duygu dolu anlara sahne olmuşlardı.

anne arda güler cavap

Arda Güler her zaman ailesine olan sevgisini de ortaya koymayı ihmal etmiyor. Arda Güler hem Fenerbahçe'ye hem de Real Madrid'e transfer olurken ailesi hep yanında olmuştu.

arda güler anne

Kaynak: Haber Merkezi