AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Mücahit Arınç, Lise Geçiiş Sınavından (LGS) 500 tam puan alan Yunusemreli 4 öğrenci, aileleri ve öğretmenleriyle kahvaltıda bir araya geldi. 

Kahvaltıya Yunusemre AK Parti İlçe Başkanı İlkcan Durmaz, Yunusemre AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hacer Hazar ve Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş da katıldı.

Başkan Zeyrek; "İçme suyunu tarımsal sulamada kullanmayın!" Başkan Zeyrek; "İçme suyunu tarımsal sulamada kullanmayın!"

Whatsapp Image 2024 07 06 At 13.14.33

Öğrencilerin bu büyük başarısından dolayı tek tek tebrik eden Arınç, "hepinizle gurur duyuyoruz. İnşallah başarılarınızın devamı gelecektir. Zorlu bir sınav döneminden çıktınız. İyi bir tatili hak ettiniz." ifadelerini kullanan Arınç sözlerine şu şekilde devam etti. "Sizin gibi pırıl pırıl kardeşlerimizin  düzgün insanlar olarak yetişmesinin yanı sıra akademik başarı da kazanması hepimizi çok mutlu ediyor" dedi. 

Whatsapp Image 2024 07 06 At 13.14.31

Kahvaltıda son olarak öğretmenlere, okul idarecilerine, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve yöneticilerine de seslenen Arınç; "Büyük fedakarlıklar yaparak genç nesillerin yetişmesini sağlıyorsunuz. Sizlere ne kadar teşekkür etsek az" dedi. 

Bu büyük başarılarından dolayı 4 öğrenciye hediyelerini veren Arınç, hatıra olarak fotoğraf çektirdi. 

Whatsapp Image 2024 07 06 At 13.14.32

Kaynak: Haber Merkezi