Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle Saruhanlı'daki muhtarlara kahvaltı verdi. Birlik ve beraberlik temasıyla düzenlenen organizasyona AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Mücahit Arınç da katıldı.

Whatsapp Image 2024 10 19 At 14.34.44

Arınç, "Sizler demokrasimizin temel taşısınız." diyerek başladığı selamla konuşmasına "Vatandaşlarımızın taleplerini ilgili birimlere iletmek noktasında kritik bir görev icra ediyorsunuz. Kamunun hem kendini anlatmasında hem de vatandaşlarımızı anlamasında en büyük rol sizlere düşüyor. Yeni seçilen muhtarlarımıza ve tekrardan seçilen tüm muhtarlarımıza hayırlı olsun diliyor, görevlerinde başarılar diliyorum" şeklinde devam etti.

Sözlerine "Telefonum, makamım sizlere 7/24 açık" diye devam eden Arınç, "Herbirinizi taleplerinizi ilgili kurumların en büyük amirine bizzat iletmeniz için Ankara'ya bekliyorum" dedi. 

Manisa'da kovalamaca sonucu yakalanan kişinin üzerinden uyuşturucu çıktı! Manisa'da kovalamaca sonucu yakalanan kişinin üzerinden uyuşturucu çıktı!

Whatsapp Image 2024 10 19 At 14.34.45

Talepleri Dinlediler, Çözüm Ürettiler

Selamlama konuşmalarından sonra söz alan muhtarlar hem belediye başkanı Cıllı'ya hem de milletvekili Arınç'a talep ve ihtiyaçlarını dile getirdiler. Muhtarların taleplerini not alan Arınç, bazı taleplere dair ilgili bürokratları hemen telefonla arayarak bilgi aldı.

Programın sonunda bu tarz buluşmaları rutinleştirmek istediklerini dile getiren Arınç, Manisa merkezdeki diğer programlarına katılmak için Saruhanlı'dan ayrıldı.

Kaynak: Haber Merkezi