31 Mart 2024 yerel seçimlerine az süre kala anket şirketleri yaptıkları anketlerle dikkatlari üzeine çekmektedir. bu şirketlerden bir olan ASAL Araştırma ve Danışmanlık şirketide oldukça merak edilip, araştırılmaktadır.

Toplumda birçok kişi ASAL Araştırma şirkinin kime ait olduğunu, sahibinin kim olduğunu ve bu kurumun kime yakın olduğunu araştırmaktadırlar. Bizde sizler için ASAL Araştırma ve Danışmanlık şirketini araştıkdık ve merak edilen tüm soruların cevaplarını haberimizin detayında yer verdik.

ASAL Araştırma, 2013 yılında kurulmuş, bilimsel temelli sosyal, siyasal, memnuniyet ve pazar kamuoyu araştırmaları yapan bir kurum olarak önümüze çıkmaktadır.

Kurum, tarafsızlık ve güvenilirlik ilkesini öne çıkararak hedef odaklılık, özgünlük, nesnel duruş, sadelik ve takım ruhu gibi kurumsal değerlere odaklandığını belirtmektedir.

ASAL Araştırma, kurumlar, şirketler, siyasi partiler ve yerel yönetimlerin ihtiyaç duyduğu bilgiyi hızlı ve doğru bir şekilde sunmayı hedeflemek için faaliyet yürütmektedir.

Adem Belede'nin Genel Müdürlüğünü yürüttüğü ASAL Araştırma'nın araştırma sonuçları, on yıldır birçok basın ve yayın kuruluşunda yer almaktadır.
ASAL Araştırma, büyük bir takipçi kitlesi tarafından ilgiyle takip edilmektedir.

Kurum, araştırma metotlarıyla hazırladığı veri analizlerini ve kontrollerini yaparak müşterilerine raporlar halinde sunmakta ve böylece ihtiyaç duyulan bilgiye hızlı ve güvenilir bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

Asal Araştırma Kimin? 

ASAL Araştırma, belediye hizmet ölçüm araştırmaları, kamuoyu yoklaması, pazar araştırmaları ve siyasi ve sosyal araştırmalar yapan bir şirket olarak karşımıza çıkmaktadır.

ASAL Araştırma yaptığı ve yayınladığı anket sonuçları ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Birçok vatandaş ise ASAL Araştırma şirketinin kimin olduğunu, sahibinin kim olduğunu merak etmektedir.

ASAL Araştırma kimin diye baktığımızda ise şirketin 2013 yılında kurulduğunu ve günümüzde çeşitli alanda da hizmet verdiğini görmekteyiz. Fakat şirketi resmi web sitesinde veya başka bir yerde kimin olduğu veya sahibinin kim olduğuna dair net bir bilgi bulunmamaktadır.

Toplum tarafından merak edilen ASAL araştırmanın sahibinin kim olduğu bilinmiyor. Şirketin web sitesinde şirketin kime ait veya sahibinin kim olduğuyla ilgili herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

ASAL Araştırmanın kimin olduğuna dair bir net bir bilgi olmasa da şirketin 2013 yılında Adem Belede tarafından kurulduğu bilinmektedir.

ASAL Araştırma ve Danışmanlık, 10 yıldır ülkemizde faaliyet yürüten ve kendine tarafsızlığı ve güvenilir olma ilkesini benimsemiş bir şirket olarak karşımıza çıkmaktadır.

ASAL Araştırma Şirketi Kime Yakın?

ASAL Araştırma siyaset üzerine yaptığı araştırmaları ile adından söz ettirirken, şu soruyu da akıllara getirdi. Siyaset üzerine yaptığı kamuoyu araştırmaları ile adından söz ettiren ASAL Araştırma, toplum tarafımdan şirket kime yakın, hangi siyasi partinin yanında duruyor gibi soruları akıllara getirdi.

ASAL Araştırma ve Danışmanlık şirketinin sitesinde yer alan bilgilerde ise kurumun tarafsızlık ve güvenilirlik ilkesini öne çıkararak hedef odaklılık, özgünlük, nesnel duruş, sadelik ve takım ruhu gibi kurumsal değerlere odaklandığı belirtilmektedir.

Bu yüzden ASAL Araştırmanın kime yakın olduğuna dair net bir cevap vermek zor olacaktır. Buna cevap verebilmek için öncelikle sahibinin kim olduğu bilmemiz gerekmektedir. 

ASAL Araştırma ve Danışmanlık şirketinin sahibi hakkında net bir bilgi bulunmadığı için bu şirketin kime yakın olduğunu da kesin bir cevap vermek zordur.

ASAL Araştırma ve Danışmanlık şirketi hakkında daha fazla bilgiye ulaştığımızda, haberimizde yer alacaktır.