Son dönemlerde televizyon ekranlarında 5 saniye içinde leke çıkardığı, kirleri saniyeler içerisinde çözdüğü ileri sürülen Asperox Sarı Güç isimli temizlik ürününün kimin olduğu, sahibinin kim olduğu merak ediliyor. Asperox'un kimin olduğu ve üreticisi hakkında merak ettikleriniz burada yer alıyor. Asperox'un gerçekten İsrail malı olup olmadığını ve hangi firma tarafından üretildiğini araştırdık.

Asperox İsrail malı mı?

Asperox, Türkiye menşeli bir temizlik ürün markasıdır ve İsrail malı değildir. Asperox markası, Beyaz Kağıt ve Hijyenik Ürünler Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından üretilmektedir. Bu firma, Türkiye'nin önde gelen hijyen ve temizlik ürünleri üreticilerinden biridir.

Asperox Kimin? Hangi Ülkenin?

Beyaz Kağıt, 2005 yılında Adana Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan bir üretim tesisidir. 56.000 m² açık, 40.000 m² kapalı alanda deterjan ve kozmetik ürünleri üretmektedir. Toz deterjan, sıvı deterjan, yumuşatıcı, kireç önleyici, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, genel temizleyici, sıvı sabun, oda spreyi ve hammadde üretimi yapmaktadır.

Beyaz Kağıt, günde ortalama 1.500 ton deterjan üretimi ile Türkiye’nin lider deterjan üreticilerinden biridir. Sülfonasyon Tesisi sayesinde deterjanın ana maddesi olan "Labsa"yı kendi bünyesinde üretebilen bir tesisdir. 550’den fazla nitelikli ve uzman personeli ile kaliteli ürünler sunmaktadır. Kalite Yönetim Sertifikalarına (ISO 9001:2008, GMP, TSE) sahiptir ve “Tüm Tüketicilere Tavsiye Etme” ve “Altın Marka” ödüllerini kazanmıştır.

Asperox hangi ülkenin malı kim üretiyor Asperox İsrail malı mı (1)

Beyaz Kağıt’ın ana markası "PEROS"tur ve tüm kategorilerde üretim yapmaktadır. Ayrıca Asperox, Sev gibi markaları ile de müşterilerine ulaşmaktadır.

Derenin içerisinde göktaşı bulduğunu söyledi Derenin içerisinde göktaşı bulduğunu söyledi

Beyaz Kağıt, sadece temizlik ürünleri değil, aynı zamanda “Çocuk Bezi ve Hijyenik Ped” sektöründe de faaliyet göstermektedir. 50.000 m² açık, 15.000 m² kapalı alanda “Halk Hijyenik Ürünler” adlı başka bir tesisleri vardır ve bu sektörün ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Beyaz Kağıt, yurt içi pazarının yanı sıra yurt dışı pazarında da etkin bir rol oynamaktadır. Yaklaşık 72 ülkeye ihracat yapmakta ve ekonomiye katkı sağlamaktadır.

Beyaz Kağıt, hem yerel hem de global pazarda, kaliteli ve çevre dostu ürünleri ile dünya standartlarına ulaşmış ve sürekli büyüme göstermiştir. Bu yönde hizmet vermeye devam etmektedir.

Kaynak: Haber- Hatice Zeybek