Her yerde sen dizisiyle başlayan aşk bitti mi yönündeki iddiaları devam ediyor. Sır gibi sakladıkları 4 yıllık ilişkileri bitti mi? Aybüke Pusat'ın yeni sevgilisi merak konusu oldu. İşte detaylarıyla haberimizde paylaştık...

Aybüke Pusat sevgilisi kim? 2024

Aybüke Pusat'ın sevgilisinin kim olduğu merak konusu olmuş. Aybüke Pusat, 4 yılldır Furkan Andıç ile sevgili oldukları bilinmektedir. Fakat iddialar ayrıldıkları yönünde olsada hala sosyal medyada birbirlerini takip etmektedirler. Furkan Andıç ile hala sevgili oldukları bilinmektedir.

Furkan Andıç ile Aybüke Pusat ayrıldı mı?

“Her Yerde Sen” dizisinin başrollerini üstlenen oyuncular, izleyicilerin beğenisini kazanarak birçok kişi tarafından ideal bir çift olarak görülmüştü. 2019’dan itibaren, yani dizi çekimleri sırasından beri aralarında bir ilişki olduğu söylentileri dolaşmaktadır. Fakat ikili bu ilişkiyi gizli tutmayı tercih etmişlerdir. 4 Yıldır beraberliklerini sürdüren ikili instagramda fotoğraf paylaşmalarıyla sevgili olduklarını sosyal medyada ilan etmişlerdi. Fakat o fotoğrafların kalkmasıyla sosyal medyadaki hayranları ayrıldılar iddiasında bulunmuşlardı. 

Aybüke Pusat Sevgilisi Kim 2024 Furkan Andıç Ile Aybüke Pusat Ayrıldı Mı

Hala birbirlerini takipten çıkmadıkları görülen ikilinin sevgili oldukları ,tekrardan ilişkilerini gizledikleri iddia edilmektedir.

Aybüke Pusat kimdir?

Aybüke Pusat, 20 Mayıs 1995’te Ankara’da doğmuş bir dizi oyuncusu ve balerindir. Hacettepe Üniversitesi’nin bale bölümünden mezun olan Pusat, aynı zamanda Anadolu Üniversitesi’nde işletme eğitimi almaktadır. La Bayadere, Diana Et Faction ve Fındıkkıran gibi tanınmış bale eserlerinde sahne almıştır. 2014’te Elidor Miss Turkey Güzellik Yarışması’na katılan Pusat, 15 Mayıs’taki finalde üçüncü sırayı elde etmiş ve aynı yıl Miss Earth yarışmasında Türkiye’yi temsil etmiştir.

Aybüke Pusat Sevgilisi Kim 2024 Furkan Andıç Ile Aybüke Pusat Ayrıldı Mı (1)

Oyunculuk eğitimi aldıktan sonra, Eylül 2014’te Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya ve Barış Falay’ın başrolde olduğu “Medcezir” dizisinin ikinci sezonunda oynama fırsatı buldu.Aynı yıl, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray ve Keremcem’in başrolünü üstlendiği “O Hayat Benim” adlı dizide Zeynep karakterine hayat verdi.

Aybüke Pusat Sevgilisi Kim 2024 Furkan Andıç Ile Aybüke Pusat Ayrıldı Mı (2)

Erol Avcı’nın yapımcılığını üstlendiği, Nihat Durak ve Can Yücel’in yönetmenliğini yaptığı, Uğraş Güneş’in senaryosunu yazdığı “Familya” isimli dizi filmde, 20 Eylül 2016’da Uğur Yücel, Erkan Kolçak Köstendil, Bülent Emrah Parlak, Cansu Tosun, Sezer Avcı, Aybüke Pusat, Murat Ceylan, Barış Yıldız gibi isimlerle birlikte rol aldı. Ayrıca, Gökhan Kıraç, Enis Arıkan, Olgu Baran Kubilay, Bekir Çiçekdemir, Berat Efe Parlar, İpek Ayaz Kortunç, Murat Şahan, Ozan Coşkun, Neslihan Arslan ve Güven Kıraç da dizide yer aldı.

Aybüke Pusat Sevgilisi Kim 2024 Furkan Andıç Ile Aybüke Pusat Ayrıldı Mı (4)

3 Nisan 2017’de yayınlanan “Söz” adlı dizide başrolleri Tolga Sarıtaş, Nihat Altınkaya, Aybüke Pusat, Meriç Aral, Çağan Atakan Arslan ve Serhat Kılıç üstlenmiştir.

Furkan Andıç kimdir?

Furkan Andıç, 4 Nisan 1990 tarihinde İstanbul’da doğmuş bir Türk aktördür. Annesinin kökeni Boşnak, babasının kökeni ise Trabzon’a dayanmaktadır. Üç erkek kardeş arasında ortada yer almaktadır.

Aybüke Pusat Sevgilisi Kim 2024 Furkan Andıç Ile Aybüke Pusat Ayrıldı Mı (5)

Eğitim hayatına Ataşehir’de başlayan Andıç, liseyi bitirdikten sonra 2007’de Ukrayna’ya giderek Kiev Politeknik Üniversitesi’nde eğitimine devam etti. İlk yıl hazırlık ve dil eğitimi alırken, ikinci yıl ekonomi okudu. Ancak eğitim sistemindeki denklik sorunları nedeniyle Türkiye’ye geri dönüş yaptı. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde bir süre Radyo ve Televizyon Programcılığı okuduktan sonra, 2011-2012 öğretim yılının ilk yarısında Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü’ne geçiş yaptı. Kariyerine 2011’de “Levent” karakteriyle Kanal D’de yayınlanan “Umutsuz Ev Kadınları” dizisiyle adım attı.

Aybüke Pusat Sevgilisi Kim 2024 Furkan Andıç Ile Aybüke Pusat Ayrıldı Mı (6)

2014’te “Kaçak Gelinler” dizisinde “Selim İnan” karakteriyle zengin bir ailenin oğlunu, 2015’te “Kırgın Çiçekler” dizisinde 20 bölüm boyunca “Gökhan” karakterini, 2016’da “Tatlı İntikam” dizisinde “Sinan” karakterini ve 2017’de “Meryem” dizisinde “Savaş” karakterini canlandırdı. 2019’da FOX’ta “Her Yerde Sen” dizisinde “Demir Erendil” rolünü üstlendi ve 2020’de Kanal D’de “Çatı Katı Aşk” dizisinde “Ateş Avcı” karakteriyle ekranlara geldi.

Aybüke Pusat Sevgilisi Kim 2024 Furkan Andıç Ile Aybüke Pusat Ayrıldı Mı (7)

Genç bir oyuncu, reklam filmlerindeki rolleriyle oyunculuğa adım atmış ve 2011’de TNT’de yayınlanan “Kolej Günlüğü” dizisiyle televizyon dizilerinde de yer almaya başlamıştır. 2007’de “Eti Bi Dolu”, 2008’de “Vatan Computer”, 2011’de ise “Turkcell” ve “Marmara Forum AVM” reklamlarında rol almış, "Kolej Günlüğü"nde Mert karakterine hayat vermiştir.

Aybüke Pusat Sevgilisi Kim 2024 Furkan Andıç Ile Aybüke Pusat Ayrıldı Mı (8)

"Desperate Housewives"tan uyarlanan "Umutsuz Ev Kadınları"nda, Jesse Metcalfe’in orijinalinde canlandırdığı, Gabrielle Solis (Eva Longoria) ile ilişkisi olan John Rowland karakterinin Türk versiyonunda, Zeliş (Evrim Solmaz) ile ilgilenen Levent karakterini oynamıştır. "Yağmurdan Kaçarken"de Harun, "Aşk Ekmek Hayaller"de büyümüş Altan rollerini üstlenmiştir. 2014’te "Kaçak Gelinler"de Selim İnan olarak ön plana çıkmış ve bu rolle tanınırlık kazanmıştır. 2015’te “Kırgın Çiçekler” kadrosuna katılmış, ancak 29. bölümde diziden ayrılmıştır. 2016’da "Tatlı İntikam"da Sinan/Tankut karakterini, 2017’de "Meryem"de Savaş karakterini canlandırmıştır.