Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dün yaptığı Öcalan açıklaması ülke gümdemine bomba gibi düştü.

Bahçeli'nin, “Eğer terörsüz bir siyaset, terörsüz bir ülke, terörsüz bir gelecek hususunda herkes ittifak halindeyse o halde değil elimizi taşın altına koymaya, gövdemizi koymaya varız ve buradayız.

Terörist başı işin içinde olmazsa bir şey çıkmaz diyenlere de sesleniyorum; şayet terörist başının tecridi kaldırılırsa, gelsin TBMM DEM Parti grup toplantısında konuşsun.'' söylemleri adeta yeri göğü inletti.

Neredeyse tüm partilerin genel başkanları bu açıklama sonrasında sert ifadeler kullandı ve Bahçeli'ye sert sözlerle yüklendi. Bu isimlerden birisi de İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu.

Dervişoğlu'ndan Urganlı Tepki!

İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin Meclis'teki grup toplantısında Bahçeli'ye adeta ateş püskürdü. Dervişoğlu elindeki urganı sallayarak, ''Bu büyük milletin anılarını yok ettiniz. Bu milletin geleceğini kasdettinin al bu ipi başının ucuna as." ifadelerini kullandı.

Bahçeli'den şok sözler! ''Terörist başı, TBMM DEM Parti grup toplantısında konuşsun'' Bahçeli'den şok sözler! ''Terörist başı, TBMM DEM Parti grup toplantısında konuşsun''
Muhabir: Erdinç Alkan