Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun daveti üzerine düzenlenen İstanbul Maratonu basın toplantısına katıldı.

TBB Tarım, Hayvancılık ve Gıda Güvenliği Komisyonu'nda görevli olan Başkan Durbay, toplantı sonrası İmamoğlu ile bir araya gelerek Şehzadeler'e kazandırabilecek ortak projeler üzerinde istişarelerde bulundu.

Başkan Durbay, Ekrem İmamoğlu Ile Görüştü! (1)

İki belediye başkanı bir araya gelerek, tarım, hayvancılık ve gıda güvenliği gibi stratejik alanlarda iş birliği yapma imkanlarını değerlendirdi. Başkan Durbay, Şehzadeler ilçesindeki tarımsal üretimi geliştirmek ve bölgenin ekonomik potansiyelini yükseltmek için hayata geçirilebilecek projeler hakkında görüşlerini belirtti.

Slovakya Başbakanı Fico, Ukrayna'nın NATO üyeliğine ilişkin açıklamalarda bulundu! Slovakya Başbakanı Fico, Ukrayna'nın NATO üyeliğine ilişkin açıklamalarda bulundu!

Başkan Durbay, Ekrem İmamoğlu Ile Görüştü! (2)

Başkan İmamoğlu, İstanbul'un geniş imkanları ve büyükşehir deneyimiyle Şehzadeler'e destek olma konusunda istekli olduğunu belirtti. Görüşme, Şehzadeler’in kalkınmasına yönelik atılacak adımlar için bir iş birliğinin başlangıcı olarak değerlendirildi.

Başkan Durbay, Ekrem İmamoğlu Ile Görüştü! (3)

Muhabir: Erdinç Alkan