Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Spor Kulübü Derneği Başkanı Gökay Budak ve Meclis Üyeleri ile birlikte  Yaz Okulları kapsamında Şehzadeler Belediyesinin açtığı Futbol kursuna ziyarette bulundu.

Başkan Durbay, kurs hakkında bilgi aldı ve sporun gençlerin üzerinde olum etkisi üzerine konuştu. Başkan Durbay,"gençlerimizin spora olan ilgisi ve yetenekleri bizleri gururlandırıyor.” diyen Başkan Durbay, “Şehzadeler Belediyesi olarak gençlerimize destek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Diliyoruz ki genç sporcularımız ileriki dönemlerde büyük kulüplerinde spor yaşantılarını sürdürürler. 25 Haziran'da başlayan kursumuz 9 Ağustos'a kadar devam edecek. Yaz dönemi boyunca farklı branşlarda da ayrıca kurslarımız devam ediyor. Futbol kursumuzda şu anda 22 kardeşimiz var ancak sayıları daha da artacak." ifadelerini kullandı.

Gençler,Başkan Durbay’ın ziyaretinden dolayı memnun olduğunu dile getirerek, kendisiyle güzel dakikalar geçirdi. Antrenörler de Başkan Durbay'a, futbol kursu hakkında bilgi verdi. Ziyaretin sonunda Başkan Durbay genç sporculara tişört, şapka ve çanta hediye etti.

Başkan Durbay Futbol Kursu Öğrencilerini Ziyaret Etti! (1)

Başkan Durbay Futbol Kursu Öğrencilerini Ziyaret Etti! (2)

Başkan Durbay Futbol Kursu Öğrencilerini Ziyaret Etti! (4)

Başkan Durbay’dan kandil simidi ikramı Başkan Durbay’dan kandil simidi ikramı

Başkan Durbay Futbol Kursu Öğrencilerini Ziyaret Etti! (5)

Kaynak: İHA