Aerobik Jimnastik Dünya Şampiyonası'nda 15-17 yaş trio kategorisinde 8. olan Zeynep İmge Akgül büyük bir başarıya imza attı.  Akhisar'ı gururlandıran Akgül'ü Belediye Başkanı Dutlulu makamında ağırlarak tebrik etti. 

Akhisar'da uyuşturucu operasyonu! 3 gözaltı Akhisar'da uyuşturucu operasyonu! 3 gözaltı

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Milli sporcumuz Zeynep İmge Akgül’ü belediyemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. İtalya’daki Dünya Şampiyonası’nda 8. olarak bizleri gururlandıran sporcumuza teşekkür ediyor, gelecekteki tüm yarışmalarında başarılar diliyorum,” dedi.

Başkan Dutlulu, Milli Sporcuyu Makamında Ağırladı!2

Milli sporcunun ziyaretinde babası İbrahim Akgül, Manisa Spil Jimnastik Kulübü Antrenörü Harun Çelik, Kurumsal İletişim Yöneticisi Cemila Hacıahmet, Özel bir okul müdürü Özcan Tetik'te ziyaret sırasında Milli Spocuyu yanlız bırakmayarak destek oldular. 

Başkan Dutlulu, Milli Sporcuyu Makamında Ağırladı!-1

Dünya Şampiyonasında Büyük Başarı

Zeynep İmge Akgül, İtalya'da düzenlenen Aerobik Jimnastik Dünya Şampiyonası’nda yaklaşık 40 sporcunun katıldığı 15-17 yaş trio kategorisinde 8. sırada yer alarak uluslararası alanda büyük bir başarı elde etti. Manisa Spil Jimnastik Kulübü sporcusu olan Akgül, bu başarısıyla hem ailesini hem de Manisa'yı gururlandırdı.

Başkan Dutlulu, genç sporcuların başarılarını desteklemenin önemli olduğunu vurgulayarak, Akhisar Belediyesi’nin spor ve sporculara olan desteğini sürdüreceğini belirtti.

Başkan Dutlulu, Milli Sporcuyu Makamında Ağırladı!3

Muhabir: Pınar Gezici