Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde olması ve kuvvetli rüzgar nedeniyle Manisa'nın birçok noktasından yangın haberleri gelmeye devam ediyor. CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, saha ekibi olarak yangına en hızlı şekilde müdahale eden Manisa İtfaiyesi personeline teşekkür etti. 

Başkan Özalper'den Manisa İtfaiyesine Teşekkür 11

Yunusemre Belediyesi'nden ihtiyaç sahibi velilere destek Yunusemre Belediyesi'nden ihtiyaç sahibi velilere destek

"Canlarını dişlerine takarak kahramanca çalışıyorlar"

Başkan Özalper, "Maalesef şehrimizden her gün bir yangın haberi duyuyoruz. Yüzlerce hektar alan, ormanlarımız, ağaçlarımız, hayvanlarımız yok oluyor, vatandaşlarımızın evlerinin zarar gördüğüne şahit oluyoruz. Yangınlarda hem Orman İşletme Müdürlüğü hem de Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı personeller kahramanca çalışıyor, canlarını dişlerine takarak yangınları söndürmeye çalışıyor. Ben tüm ekiplere, özellikle de Manisa İtfaiyesi personellerine teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Özalper'den Manisa İtfaiyesine Teşekkür 22

"Mağdur vatandaşlar belediyelerimiz imkanlarıyla desteklenecek"

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper son olarak şu ifadeleri kullandı, "Yangınlarda mali kayıp yaşayan vatandaşlarımız, belediyelerimiz imkanlarıyla desteklenecek ve hiçbir Manisalı mağdur edilmeyecektir"

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, Soma yangını nedeniyle tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletirken, Kırkağaç’ta bahçesine su tankeri taşırken traktörün devrilmesi sonucu hayatını kaybeden vatandaşın ailesine de başsağlığı diledi.

Muhabir: Serkan Özcan