Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, TVF 2. Lig'de mücadele etmeye hazırlanıyor. Başkan Ferdi Zeyrek, Kadın Voleybol Takımını makamında ağırlayarak başarılar diledi. 

 Ziyarette Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Kümüştekin, Nabi Başbay, Doğan Kırdağ, Başantrenör Caner Doğançay ve Voleybol A Takım İdari Direktörü Mehmet Haktan Tunç da yer aldı.

Başkan Zeyrek, Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı’nı Ağırladı!-1

"Hedef Şampiyonluk!"

Başkan Zeyrek, hedefin şampiyonluk olduğunu vurgulayarak şu açıklamayı yaptı. "“Hedefimiz şampiyonluk, başka bir hedefimiz yok. Biz Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak hem sizin gibi kardeşlerimize imkanlar sağlamak için hem de hedef olarak şampiyonluk parolasıyla yola çıktık. Üzerimize düşeni yaptığımızı düşünüyorum.

Umarım sezon boyunca da birlikte olacağız. Birlik ve bütünlüğünüz başarı getirecek. Sezon içinde inişli çıkışlı tablolar elbette olacaktır. Ama en düştüğünüz anda birbirinize sarılırsanız, bu bize başarı getirecektir. Sportif başarı elbette önemlidir ama en önemli başarı, birlik ve beraberliği sağlamaktır. Bunu sağlayabileceğinizi biliyorum. Çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Zeyrek, Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı’nı Ağırladı!1

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kümüştekin, Başkan Zeyrek'e teşekkür ederek, “İyi bir takım oluşturduk. Gerçekten 2 ay gibi bir sürede Türkiye’de konuşulan bir kulüp haline geldik. Bu, sizin desteklerinizle oluyor. Biz hem size teşekkür edelim hem de bu hafta ilk maçımız var deplasmanda. Ondan sonraki hafta içeride Didim maçı var.

Maçlarımıza davet ediyoruz. Bu takımın hedefi şampiyonluk. Şampiyonlukla yetinmiyoruz. Bizim amacımız altyapılardan oyuncu yetiştirmek. Kulübün yapılanmasını da buna göre sağlıyoruz. Sporun içinden gelen, sporu bilen bir başkanımız var ve bu bizim için şans” dedi.

Başkan Zeyrek, Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı’nı Ağırladı!3

Göztepe, İzmir'de kaybetmiyor Göztepe, İzmir'de kaybetmiyor

Oyunculardan Şampiyonluk Sözü

Konuşmaların ardından kulüp yönetimi, voleybol A takımı oyuncularını tanıttı. Sporcular hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, Başkan Zeyrek’e ve Manisalılara şampiyonluk sözü verdi. Ziyaret, sakatlık olmadan ve başarılı bir sezon dileğiyle pasta kesilmesiyle son buldu.

Muhabir: Erdinç Alkan