AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur ve Tamer Akkal Manisa'da yatırımları konuşmak için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile görüştü.

AK Parti'de Revizyon! 7 İl Başkanı değişti AK Parti'de Revizyon! 7 İl Başkanı değişti

Manisalı vekiller yapımı devam eden Gediz Kavşağı ile hızl ıtren projesi hakkında bakan Uraloğlu ile istişarelerde bulundu. Görüşme sonunda açıklamlarda bulunana AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Manisa milletvekilleri olarka hem Türkiye hemde Manisa içi aralıksız çalışıyoruz''dedi.

Ulaştıma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile Manisa'da yapımı devam eden Gediz Kavşağı ve Hızlı Tren projeleri akkında isitşarelerde bulunduklarını belirten Baybatur, “ Gediz Kavşağı kentimiz için önemli bir geçiş noktası ve haliyle zaman zaman trafik sıkışıklığı yaşanıyor. En kısa sürede başlayacak çalışmalarla inşallah bu projeyi hızlı bir şekilde tamamlayacak ve milletimizin hizmetine sunacağızAnkara-İzmir Hızlı Demir Yolu Projesi çalışmaları aralıksız olarak devam etmektedir. Altyapı, üstyapı ve elektromekanik yapım çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. 2026 yılında tamamlanması planlanlanan ve hızlı tren projesi ile Ankara-Manisa arası tren ile 11 saat 45 dakikadan 2 saat 50 dakikaya düşecek" dedi.


AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal da ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından açıklamlarda bulundu. Akkal "Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu'nu, Manisa Milletvekilimiz Murat Baybatur ile ziyaret ederek, Gediz Kavşağı ve hızlı tren projeleri başta olmak üzere Manisa'mıza yapılacak olan yatırımlar ile ilgili istişarelerde bulunduk” İfadelerini kullandı.

Kaynak: İHA