Yer aldığı her yapımda başarısıyla herkesi kendisine hayran bırakan Bergüzar Korel, Annem Ankara dizisiyle ekranlara dönüyor.

Bu nedenle son günlerde sosyal medyada sıkça konuşuluyor. Birçok kişi de yıllardır güzelliğiyle büyüleyen oyuncunun yaşını merak ederek Bergüzar Korel kaç yaşında diye soruyor.

Başarılı oyuncu hakkında merak edilenlere birlikte bakalım!

Berguzar Korel Kac Yasinda 10

Bergüzar Korel Kaç Yaşında?

Bergüzar Korel, televizyon ekranlarının en ünlü isimlerinden birisi. Yıllardır yer aldığı her yapımla izleyicileri ekran başına kilitliyor.

Milyonlarca hayranı olan başarılı oyuncu, 2021 yılından sonra ilk kez bu yıl bir dizinin oyuncu kadrosunda yer aldı. Amazon Prime’ın Düğüm dizisiyle setlere geri dönen Bergüzar Korel, hız kesmeden Annem Ankara adlı yapımın çekimlerine katıldı.

Bu yapımda Mehmet Günsür’le başrolü paylaşacak olan başarılı oyuncu, yıllara meydan okuyan güzelliğiyle herkesi kendisine hayran bırakıyor. Bu nedenle birçok kişi Bergüzar Korel kaç yaşında diye soruyor.

Denizli'de kadınlar nefes etkinliğinde buluştu Denizli'de kadınlar nefes etkinliğinde buluştu

Tam adı Bergüzar Gökçe Korel olan ünlü oyuncu, 27 Ağustos 1982 tarihinde dünyaya geldi. Şu anda 41 yaşındadır.

Bergüzar Korel Nereli?

Bergüzar Korel kaç yaşında diye sorulan güzel oyuncunun nereli olduğu da merak ediliyor. Bergüzar Korel, 27 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul’da Tanju Korel ve Hülya Darcan çiftinin çocuğu olarak doğdu.

Berguzar Korel Kac Yasinda7

Bergüzar Korel Halit Ergenç Ne Zaman Evlendi?

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç, 7 Ağustos 2009 tarihinde Kuruçeşme Les Ottomans Otel’de dünya evine girdi. Bergüzar Korel’in nikah şahitliğini Ali Erten yaparken Halit Ergenç’in şahitliğini ise Aziz Akgün yaptı.

Bergüzar Korel Kaç Yaşında Evlendi?

Bergüzar Korel, 27 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Eşi Halit Ergenç ile 7 Ağustos 2009’da evlendiğinde 26 yaşındaydı.

Bergüzar Korel Kaç Kez Evlendi?

Annem Ankara dizisiyle adından söz ettirmeye hazırlanan Bergüzar Korel’in özel hayatı yakından takip ediliyor. Milyonlarca hayranı olan başarılı oyuncunun kaç kez evlendiği merak ediliyor.

Yıllardır birçok yapımda başarıyla yer alan Bergüzar Korel daha önce bir kez evlilik yaptı. Ünlü oyuncu, Binbir Gece dizisinde birlikte başrolde oynadığı Halit Ergenç ile 2009 yılında dünyaevine girdi.

Bergüzar Korel Daha Önce Kiminle Evliydi?

Bergüzar Korel, 2009 yılında kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenç ile evlendi. Güzel oyuncu daha önce başka evlilik yapmadı.

Berguzar Korel Kac Yasinda 3

Bergüzar Korel Kaç Çocuğu Var?

Bergüzar Korel kaç yaşında sorusunun ardından merak edilen bir diğer konu da ünlü oyuncunun kaç çocuğunun olduğu.

2009 yılında Halit Ergenç ile evlenen Bergüzar Korel’in bu evlilikten Ali, Han ve Leyla adlarında üç çocuğu oldu.

Bergüzer Korel Kaç Yaşında Anne Oldu?

Bergüzar Korel, ilk çocuğu Ali dünyaya geldiğinde 28 yaşındaydı.

Bergüzar Korel Boyu ve Kilosu Ne Kadar?

Daha önce profesyonel takımlarda voleybol oynayan Bergüzar Korel, 181 cm boyunda ve 60 kilodur.

Berguzar Korel Kac Yasinda 5

Bergüzar Korel Çocukları Kaç Yaşında?

Bergüzar Korel’in Halit Ergenç’le olan evliliğinden üç çocuğu oldu. İlk çocuğu Ali, 2010 yılında dünyaya geldi. Han 2020’de ve Leyla da 2021 yılında doğdu.

Şu anda Ali 14, Han 4 ve Leyla da 3 yaşında.

Bergüzar Korel Eşi Kimdir?

Bergüzar Korel, 2009 yılında Halit Ergenç ile evlendi. Çift, 15 yıldır evliliklerine mutlu bir şekilde devam ediyor.

Bergüzar Korel Filmleri Neler?

Kariyeri boyunca dizi oyunculuğuna ağırlık veren Bergüzar Korel çeşitli filmlerde de oynadı. Bu filmler şu şekilde:

  • Şen Olasın Ürgüp (1999)
  • Cemalim (2005) Suna
  • Kurtlar Vadisi Irak (2006) Leyla
  • Aşk Geliyorum Demez (2009) Gözde
  • Bir Aşk İki Hayat (2019) Deniz

Bergüzar Korel Dizileri Neler?

Şimdi de Bergüzar Korel’in oynadığı dizilere bakalım. Bu diziler şu şekilde:

  • Kırık Hayatlar (1998) Filiz
  • Zeytin Dalı (2005) İklim
  • Binbir Gece (2006-2009) Şehrazat Evliyaoğlu
  • Bitmeyen Şarkı (2010-2011) Feraye
  • Muhteşem Yüzyıl (2011) Monica Teresse
  • Karadayı (2012-2015) Feride Şadoğlu
  • Vatanım Sensin (2016-2018) Azize
  • Azizler Füsun (2021)
  • Düğüm (2024) Neslihan Turhan

Berguzar Korel Kac Yasinda8

Bergüzar Korel Kimdir?

Bergüzar Korel kaç yaşında diye merak edilen başarılı oyuncuyu henüz tanımayanlar için kısaca tanıtalım. Bergüzar Gökçe Korel, 27 Ağustos 1982’de İstanbul’da dünyaya geldi. Babası yönetmen ve yapımcı Tanju Korel ve annesi de oyuncu Hülya Darcan’dır.

İlkokulu Nilüfer Hatun İlköğretim Okulu’nda okuduktan sonra Yıldız Koleji’nde eğitim aldı. Bu süreçte çeşitli tiyatro oyunlarında ve filmlerde yer aldı. Aynı zamanda profesyonel takımlarda voleybol oynadı. Yıldız Koleji’nden mezun olduktan sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde okumaya başladı. 

Bergüzar Korel, oyunculuğa 1998 yapımı Kırık Hayatlar dizisiyle adım attı. Dizide Filiz karakterini canlandırdı. Bir yıl sonra Şen Olasın Ürgüp filmiyle beyazperdede boy gösterdi. 2006 ile 2009 yılları arasında Binbir Gece dizisinde Şehrazat Evliyaoğlu karakterini oynadı. Buradaki başarılı performansıyla büyük çıkış yakaladı.

Şehrazat karakteriyle 2007 yılında 34. Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazandı. Dizideki partneri Halit Ergenç de En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü aldı. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl, Karadayı ve Vatanım Sensin gibi dizilerde oynadı. Karadayı’da canlandırdığı Feride Şadoğlu karakteriyle 40. Altın Kelebek Ödülleri’nde yeniden En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nün sahibi oldu.

2021 yılında Azizler dizisinde oynayan Bergüzar Korel, oyunculuğa bir süre ara vermişti. Güzel oyuncu, bu yıl setlere geri dönerek Amazon Prime yapımı Düğüm dizisinde Neslihan Turhan rolüyle yer aldı. Daha sonra da Annem Ankara dizisinin çekimlerine katıldı.

Berguzar Korel Kac Yasinda 2

Halit Ergenç Kimdir?

Bergüzar Korel hakkında merak edilenleri cevapladıktan sonra ünlü oyuncunun eşi Halit Ergenç’e de kısaca bakalım. Halit Ergenç, 30 Nisan 1970 tarihinde İstanbul’da doğdu. Babası müzisyen ve oyuncu Mehmet Sait Ergenç ve annesi İnci Aliye Yüceışık’tır.

Beşiktaş Atatürk Lisesi’nde eğitim aldı. Burada okurken müzikle ilgilenmeye başladı. Mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi’nde okumaya başladı. Eğitimini tamamlamadan üniversiteden ayrıldı.

Daha sonra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’ne girdi. Burada Devlet Konservatuvarı Opera ve Müzikal Tiyatro Oyunculuğu Bölümü’nde okudu. 1994 yılında Haluk Bilginer’in başrolünde olduğu Gülşen Abi dizisiyle televizyon oyunculuğuna başladı. 1996’da Dormen Tiyatrosu’nda Kral ve Ben müzikalinde başrolde yer aldı.

Aliye, Binbir Gece, Muhteşem Yüzyıl ve Vatanım Sensin gibi başarılı yapımlarda başrolü üstlendi ve uluslararası üne kavuştu. Halit Ergenç son olarak GAİN yapımı Yarın Yokmuş Gibi adlı dizide Hakan rolüyle yer aldı.

Berguzar Korel Kac Yasinda

Halit Ergenç Kaç Yaşında?

Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Kanuni Sultan Süleyman rolüyle dünya çapında ün kazanan Halit Ergenç, 30 Nisan 1970 tarihinde doğdu. Başarılı oyuncu şu anda 54 yaşında.

Bu yazımızda ünlü oyuncu Bergüzar Korel hakkında merak edilenleri cevaplayıp eşi Halit Ergenç’le ilgili kısaca bilgi verdik

Editör: Gulce Editor