UEFA Avrupa Ligi'ne 4-0'lık Ajax mağlubiyeti ile başlayan Kara Kartal 2. maçını kazanıp hem ik puanlarını almak istiyor hem de moralini düzeltmek istiyor. Beşiktaş'ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst Ajax maçındaki kadro tercihleri nedeniyle çok fazla eleştirilmişti.

Hollanda deplasmanında Onana'ya görev veren ve İmmobile'yi yedek oturtan Hollandalı teknik patron bu kararlarından bu maçta dönecektir. Beşiktaş'ta bir başka soru ise Semih Kılıçsoy'un ilk 11'de yer alıp almayacağı sorusu.

Beşiktaş Eintracht Frankfurt maçı öncesinde kafalarda soru işareti bırakan tüm konuları sizler için aydınlatmaya çalıştık.

Avrupa Ligi ikinci haftasında Türk takımları 3 maçta 2 puan aldı Avrupa Ligi ikinci haftasında Türk takımları 3 maçta 2 puan aldı

Beşiktaş Eintracht Frankfurt ilk 11 maç kadrosu nasıl olur? Semih Kılıçsoy oynayacak mı?

Beşiktaş'ta lige ve Avrupa'ya fırtına gibi bir başlangıç yapmasının ardından önce 10 kişi kalan Trabzonspor'a puan kaybetmiş ardından da Hollanda deplasmanında ağır bir mağlubiyet almıştı.

Kara Kartalda teknik direktör Giovanni van Bronckhorst Frankfurt maçından galibiyet alacak planı ve kadroyu sahaya sürmek istiyor. Beşiktaş'ın Frankfurt maçı muhtemel ilk 11'i ise şu şekilde;

BEŞİKTAŞ: Mert Günok, Svensson, Paulista, Felix Uduokhai, Masuaku, Gedson, Ndour, Semih Kılıçsoy, Rashica, Rafa Silva, Immobile.

Alman ekibinin ise sahaya şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor;

EİNTRACTH FRANKFURT: Kaua; Kristensen, Tuta, Theate, Nkounkou; Knauff, Dahoud, Skhiri, Bahoya; Marmoush, Matanovic.

Muhabir: Erdinç Alkan