Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Beşiktaş, bugün saat 16.00’da Tüpraş Stadyumu’nda Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Önemli maç öncesinde Beşiktaş ligde 5 galibiyet, 2 beraberlikle topladığı 17 puanla 3. sırada yer alıyor. Konyaspor ise 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle aldığı 11 puanla 8. sırada bulunuyor.

İki takım adına da zorlu geçmesi beklenen maç öncesinde en çok sorulan soru Beşiktaş ve Konyaspor'un ilk 11'inde kimlerin yer alacağı sorusu. Beşiktaş'ta bir başka merakla sorulan soru ise Semih Kılıçsoy ilk 11'de olacak mı sorusu. Tüm detaylara sizler için göz attık.

A W311465 02

Beşiktaş Konyaspor muhtemel ilk 11'leri nasıl olur? Semih Kılıçsoy ilk 11'de olacak mı?

Giovanni van Bronckhorst önderliğinde ligde iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş Avrupa'da ise aradığını bulamadı. Siyaz-beyazlı takım bugün kazanarak milli aradan iyi dönmenin peşinde. 

Beşiktaş'ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un Konyaspor maçına şu 11 ile çıkması bekleniyor;

Antalyaspor maçında Osimhen oynayacak mı? Galatasaray Antalyaspor ilk 11 maç kadrosu nasıl olur? Antalyaspor maçında Osimhen oynayacak mı? Galatasaray Antalyaspor ilk 11 maç kadrosu nasıl olur?

Beşiktaş: Mert, Svensson, Uduokhai, Emirhan, Masuaku, Mario, Ndour, Gedson, Rafa Silva, Semih , Immobile.

İstanbul'da puan ya da puanlar peşinde koşacak olan Konyaspor'da ise muhtemel ilk 11 şu şekilde;

Konyaspor: Slowik, Adil, Uğurcan, Guilherme, Boranijasevic, Bazoer, Oğulcan, Melih, Kramer, Pedrinho, Keyta.

Beşiktaş ile Konyaspor arasındaki mücadeleyi hakem Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam’ın yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ile Ali Can Alp yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Çağdaş Altay olacak.

Muhabir: Erdinç Alkan