Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak için play-off turunda Lugano ile karşı karşıya gelecek. Kara kartal bu turu geçip hem moral kazanmak hem de Avrupa'daki geliri elde etmek istiyor.

Geçen yılda UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde aynı grupta yer alan iki takım birbirini iyi tanıyor diyebiliriz. Lugano Şampiyonlar Ligi'nde 2. ön eleme turunda Fenerbahçe'ye iki maçta da kaybederek UEFA Avrupa Ligi yolunu tutmuştu.

İsviçre ekibi de Beşiktaş'ı eleyip yoluna gruplarda devam etmek için mücadelesini sürdürecek. Beşiktaş Lugano maçı öncesinde Beşiktaş Lugano hangi kanalda, ne zaman, ilk 11'ler nasıl olacak sorusu sıklıkla soruluyor. Bu sorulara sizler için yanıt vermeye çalışacağız.

Beşiktaş Lugano Hangi Kanalda Beşiktaş Lugano Ilk 11 Maç Kadrosu Nasıl Olacak 11

Beşiktaş Lugano hangi kanalda? Saat kaçta ve ne zaman?

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Lugano takımı deplasmanda karşı karşıya gelecek. Thun kentinde oynanacak olan maç Türkiye saati ile 21.30'da başlayacak. Beşiktaş'ın kritik Lugano karşılaşması S Sport Plus ekranlarından izleyiciler ile buluşacak.

Beşiktaş Lugano ilk 11 maç kadrosu nasıl olacak?

Beşiktaş Lugano maçı öncesinde en merak edilen sorulardan bir tanesi de Beşiktaş'ın maça hangi ilk 11 ile çıkacağı. Özellikle hücum bölgesinde fazla alternatifi bulunmayan kartalda İmmobile ile Rafa Silva ilk 11'de olacak mı en büyük soru işaretlerinden biri bu.

Beşiktaş'ın maça şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor;

U16 Milli Takımı, Dörtlü Turnuvada şampiyon oldu U16 Milli Takımı, Dörtlü Turnuvada şampiyon oldu

Mert - Svensson, Paulista, Colley, Masuaku - Musrati, Gedson - Rashica, Rafa, Semih - Immobile.

Rakip Lugano'nun ise ilk 11'inin şöyle olması bekleniyor;

Saipi - Zanotti, Papadopoulos, El Wafi, Valenzuela - Doumbia, Grgic, Steffen, Bislimi  Correia, Przybylko.

Beşiktaş Lugano Hangi Kanalda Beşiktaş Lugano Ilk 11 Maç Kadrosu Nasıl Olacak 22

Kartal Sezona Formda Girdi

Beşiktaş Lugano maçı öncesinde bu sezon oynadığı bütün resmi maçları kazanmış durumda. Sezona Süper Kupa maçında Galatasaray karşısında aldığı 5-0'lık sonuçla morallli giren kartal ardından ligde oynadığı 2 maçta da 2 galibiyet alıp liderliği kaptı.

Beşiktaş'ta Rafa Silva ve İmmobile kazanılan maçlarda ortaya koydukları üstün performanslar ile dikkatleri üzerlerine çekiyorlar. Özellikle İmmobile şuana kadar resmi 3 maçta attığı 4 gol ile tecrübesinin ve isminin hakkını vermiş durumda.

Muhabir: Erdinç Alkan