İHALE İLANI
KIRKAĞAÇ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


          Kırkağaç Belediyesi sınırları içerisinde ambalaj atıklarının ayrı toplanması ve değerlendirilmesi işi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesi gereğince açık teklif usulüyle 3 (üç) yıllığına kiraya verilecektir. 1. İhale 24.09.2024 Salı günü saat 14:00’de Belediye Hizmet Binasında Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır. Katılımcı olmaması ve/veya sözleşme imzalanamaması halinde 2. İhale 22.10.2024 Salı günü saat 14:00’de Belediye Hizmet Binasında Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır. İştirakçilerin, ihale günü 12:30’a kadar ihale evraklarını Kırkağaç Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’ne getirmesi ve muhammen bedel üzerinden hesaplanan %3’lük geçici teminat bedelini Belediye veznesine yatırmaları zorunludur. İhale şartnamesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’nden alınabilir.
          İlgililere ilanen duyurulur.

İsteklilerden İstenecek Belgeler:

  1. Dilekçe.
  2. Tebligat için Türkiye’de adres gösterilmesi (Kanuni İkametgâh Belgesi, irtibat için telefon, varsa faks ve elektronik posta adresi).
  3. Gerçek kişilerin T.C. Kimlik Numaralı nüfus cüzdan fotokopisi, Tüzel Kişilerin ise Vergi Kimlik Numarası.
  4. Geçici teminat mektubu ya da Kırkağaç Belediyesi Veznesinden alınacak makbuz.
  5. Vekâleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekâletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi.
  6. Noter onaylı İmza Beyanı (Şahıs), İmza Sirküleri (Şirket).
  7. 2872 Sayılı Çevre Kanunu gereğince verilen Ambalaj Atığı Toplama ve Ayırma İzni Lisansı ve Yetki Belgeleri.
  8. İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’nden alınacak olan ve istekli tarafından kabul edildiği taahhüt edilerek her sayfası ayrı ayrı imzalanmış ihale şartnamesi.
  9. İhale şartnamesi bedelinin ödendiğine dair makbuz.
  10. Kırkağaç Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden alınacak olan borcu yoktur belgesi.
  11. Tüzel kişilerde yukarıdaki şartlardan ayrı olarak idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş vekaletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi.
  12. Tesisin, ambalaj atıklarının toplanması-ayrılması konusunda faaliyet gösterdiğine dair bilgi bulunan Kırkağaç İlçe Nüfusu için yeterliliğe sahip kapasite raporu.
  13. İhale ve sözleşmeye ait bütün vergi, resim ve harçlarla, SGK, sözleşme, noter ücreti, kesin teminat, pul vb. giderlerin tamamı KDV ile birlikte yükleniciye aittir.
  14. İhale öncesi muhammen bedel üzerinden % 3 oranında geçici teminat alınır. Sözleşme öncesi % 6 ihale bedeli üzerinden kesin teminat alınır.
  15. Belediye Encümeni ihale yapıp, yapmamakta ve tercih hakkını kullanmakta tamamen yetkili ve serbesttir.


İlgililere ilanen duyurulur.
 

İhale Adı İhale Süresi Muhammen Bedel Geçici Teminat (%3) Şartname Bedeli
Kırkağaç İlçe Sınırları İçerisinde Ambalaj Atıklarının Ayrı Toplanması ve Değerlendirilmesi İşi 3 (Üç) Yıl 192.000,00 TL + KDV 5.760,00 TL 200,00 TL
#ilangovtr Basın No ILN02076646