Tatlı atıştırmalıklar arasında en çok sevilen ve tüketiciler tarafından en sık alınan çeşitler arasında hazır kekler yer alıyor. Ancak ülkemizde enflasyon nedeniyle kek fiyatları da arttı! Uygun seçenek olarak görülen Bim kek fiyatları 2024 güncel bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz. Bim’de kek fiyatları ne kadar oldu? Casey markasıyla öğrenin…

Bim kek çeşitleri arasında birçok marka yer alıyor. Browni, Casey, Top Kek, Pop Kek, Dankek Magma… Her birinin kendi içerisinde farklı ürün grubu bulunuyor. Bim meyveli kek fiyatı dahil tüm listeyi bu sayfadan bulabilirsiniz. Bim Casey kek fiyatı ne kadar oldu? Güncel bilgileri inceleyelim…

Bim Kek Fiyatları 2024: Casey Markası Çeşitleri

Bim Casey Kek Fiyatı
Bim Casey Kek Fiyatı

Bim kakaolu kek fiyatı, birçok kişi tarafından Casey markası için araştırılmaktadır. İçeriğimizin başında hemen söyleyelim, Casey Bim’in kek markasıdır. Kalitesi ve lezzetiyle beraber fiyatlarının uygun olması, tüketiciler tarafından sıkça tercih edilmesini sağlıyor. Tablo içerisinde ek olarak Bim Browni fiyatları gibi diğer marka ve çeşitleri de bulabilirsiniz.

Bim kek fiyatları 2024 yılında Casey, Browni, Kekstra gibi markalar ve çeşitleri için şu şekildedir:

ÜrünFiyat
Bim Casey Kek Fiyatı (Küçük 45 GR)3,50 TL
Bim’de Top Kek Fiyatları (ETİ)4,50 TL
Bim Kekstra Fiyatları (Ülker)4,75 TL
Bim Browni Gold Fiyatları (ETİ)6,50 TL
Bim Pop Kek Fiyatı (ETİ)7,50 TL
Bim Dankek Magma Kek Fiyatları (Ülker)10 TL
Bim Casey Çikolata Sos Kaplamalı Kek (180 GR)17,50 TL
Bim Baton Kek Fiyatı (Casey)17,50 TL
Bim Koli Kek Fiyatları (Casey 75 Adet)262,50 TL
Bim Kek Fiyatları

Bim kek fiyatı 2024 yılı itibariyle Casey, Browni, Top Kek, Kekstra, Pop Kek, Dankek çeşitleri için bu şekildedir. Tablodaki fiyatlar, Bim Aktüel dönem kampanyalarıyla birlikte indirime girerek değişebilecektir. Ek olarak güncel ekonomik gelişmelere göre fiyatlarda zam da beklenebilir. Bu nedenle Bim çikolatalı kek fiyatı listemizi düzenli olarak takip etmenizi öneriyoruz.

Bim kek çeşitleri ve fiyatları için önemli markaları ve seçeneklerini inceleyelim…

1- Bim'de Casey Kek Fiyatları 2024

Bim kek fiyatları söz konusu olduğunda akıllara direkt olarak marketin kendi markası olan Casey geliyor. Casey kek çeşitleri, küçük kek ve baton kek olarak iki farklı şekilde raflardaki yerini alıyor. Bu seçeneklerin çikolatalı ve meyveli olmak üzere çeşitleri bulunur. Ayrıca Casey çikolata sos kaplamalı kek ürünü de çokça beğeniliyor.

Bim Casey kek fiyatları güncel olarak şu şekildedir:

  • Bim Casey Meyveli ve Kakaolu Kek Fiyatları (45 GR): 3,50 TL
  • Bim Casey Baton Kek Fiyatları 220 GR (Meyveli - Çikolatalı): 17,50 TL
  • Bim Casey Çikolata Sos Kaplamalı 180 GR Kek Fiyatı: 17,50 TL

Görüldüğü üzere Bim’de kek fiyatları listesi için en uygun seçenek Casey markasının ürünleridir. Diğer marketlere kıyasla büyük avantajlar söz konusudur.

İlginizi çekebilir: Bim’de Un Fiyatları

2- Bim Browni Fiyatı

Bim Browni Fiyatları
Bim Browni Fiyatları

ETİ markasının Browni kek çeşitleri, tüketiciler tarafından çokça beğeniliyor. Bim kek fiyatları açısından da Browni’yi ayrıca incelemek gerekir. Migros, A101 ve Şok Market gibi alternatif seçenekler arasında Browni fiyatı için en uygun seçenek Bim’de yer almaktadır. Bim Browni fiyatlarını inceleyelim…

Bim’de Browni kek fiyatı güncel haliyle şu şekildedir:

  • Browni Gold & Vişne Soslu Kek Fiyatları: 7,50 TL

3- Bim Top Kek Fiyatı

Yine ETİ markasının en önemli kek ürünlerinden birisi Top Kek çeşitleridir. Fındıklı, kakaolu, çilekli ve portakallı gibi seçenekleri bulunan Top Kek, Bim marketlerde oldukça uygundur. Bim’de kek fiyatları listesi için inceleyelim.

Bim kek fiyatları Top Kek çeşitleri için şu şekildedir:

  • Bim Top Kek Fiyatları: 4,50 TL

4- Bim Koli Kek Fiyatları (Casey)

Bim Casey Kek Koli Fiyatları
Bim Casey Kek Koli Fiyatları

Piyasada en uygun kek fiyatının Casey markasında olması nedeniyle kişiler toplu alışveriş amacıyla koli versiyonunu da araştırabiliyorlar. Bim kek fiyatları için Casey koli ürünlerini tercih ettiğinizde ek bir avantaj elde edemiyorsunuz. Bu nedenle kolide bulunan adedin birim ücret ile çarpılması sonucunda satış fiyatı ortaya çıkıyor.

Bim koli kek fiyatları Casey markası için şu şekildedir:

  • Casey Koli Kek Fiyatı (75 Adet): 262,50 TL

Önerilen içerik: Bim Salça Fiyatları

Bim'in Kek Markası Casey Ürünleri Nasıl?

Bim kek fiyatları 2024 listesinden sonra Casey markasının ürünlerini kalite, lezzet ve fiyat açısından yorumlayalım. Bim kek yorumları için şu bilgileri verebiliriz:

  • Bim’in kek markası olan Casey kek çeşitlerini birçok kişi kalite anlamında yeterli bulmuştur. Yine de içeriğini kontrol ederek satın almanızda fayda bulunuyor.
  • Casey kek çeşitleri, lezzet açısından tüketiciler arasında neredeyse tam puan almıştır. Bu da ilgili kek ürünlerinin leziz olduğunu gösteriyor.
  • Ayrıca Bim kek fiyatlarının Casey için en uygun seçenek olması, tüketicilerin bütçe dostu alışveriş noktasında memnun kalmasını sağlamıştır.