Bim maaşları 2024 yılında gelen asgari ücret zammı sonrasında en çok merak edilen konu başlıklarından birisi… Bim’de personel maaşları, çalışan binlerce kişinin merak etmesiyle birlikte yeni yıl için belirlendi. Peki, Bim maaşı mağaza personelleri için ne kadar oldu? Sizler için açıklıyoruz…

Bim çalışan maaşları, çalışan personelin deneyim süresinden çalıştığı pozisyona kadar bir dizi faktöre göre belirlenmektedir. Ancak genel anlamıyla Bim’de maaşların benzeri diğer marketlere göre iyi seviyede olduğunu söyleyebiliriz. Ek olarak Bim iş başvurusuna dair güncel bilgileri de sizler için sıralıyoruz. İşte detaylar…

Bim Maaşı 2024'te Ne Kadar Oldu?

Günümüzde iş arayan binlerce kişi, mahallesindeki en yakın market olan Bim’de çalışmak hakkında maaşları ve koşulları merak ediyor. Bim maaşları 2024 yılı için asgari ücret oranında artırıldı. Peki, zamlı yeni maaşlar ne kadar? Kasiyer, reyon, müdür, bölge sorumlusu gibi farklı birçok seçenek için sizlere açıklıyoruz.

Manisa'da Kurbanlık Fiyatları belli Oldu! Manisa'da Kurbanlık Fiyatları belli Oldu!

Bim maaşı, Türkiye’de perakende mağazacılık sektöründe yer alan diğer tüm firmalara göre oldukça iyi seviyededir. Maaşların gününde yatması, şirket içinde yükselme olanağı ve daha birçok imkanı personellerine sağlayan Bim’de çalışan maaşları ne kadar oldu? İşte yanıtı…

Bim Maaşları 2024: Kasiyer, Reyon, Müdür…

Bim Personel Maaşları
Bim Personel Maaşları

Bim eleman maaşları, kasiyer, reyon, mağaza müdür yardımcısı gibi farklı pozisyonlar için değişmektedir. Ancak genellikle iş başvurusu sonrasında mağaza içi personel alımı yapıldığından dolayı kasiyer ve reyon maaşlarıyla karşı karşıya kalacaksınız. Bim maaşı kasiyer ve reyon elemanı için ortalama olarak aynı düzeydedir. Maaş bilgilerini inceleyelim…

Bim maaşları 2024 yılı itibariyle kasiyer, reyon, depo, müdür, bölge sorumlusu gibi farklı pozisyonlar için şu şekildedir:

PozisyonMaaş
Bim Depo Görevlisi Maaşı19.000 TL – 21.000 TL
Bim Kasiyer Maaşları18.000 TL – 20.000 TL
Bim Müdür Yardımcısı Maaşı22.500 TL – 23.500 TL
Bim’de Reyon Görevlisi Maaşları18.000 TL – 20.000 TL
Bim Part Time Maaşı11.750 TL
Bim Müdür Maaşları27.500 TL – 30.000 TL
Bim Bölge Müdürü Maaşı35.000+ TL
Bim Çalışan Maaşı

Bim bölge sorumlusu maaşı, mağazalar kapsamındaki pozisyonlar arasında en yüksek şekilde belirlenmektedir. Bununla birlikte şirket içerisinde lisans mezunu çalışanlar, gerekli şartları yerine getirmeleri halinde sırasıyla müdür yardımcısı, müdür ve bölge müdürü olabiliyorlar. Bu nedenle Bim çalışan maaşları, çalışılan pozisyona göre ciddi miktarda artmaktadır.

Bim maaşları 2024 bilgilerini pozisyonlara göre daha detaylı olarak inceleyelim…

Önerilen içerik: A101 Maaşları

1- Bim'de Part Time Maaşları Ne Kadar?

Bim’de part time çalışmak, genellikle üniversite öğrencilerinin talep ettiği bir iş modelidir. Bim mağazalarında çalışanlar, dilemeleri halinde part time olarak görev alabiliyorlar. Bim maaşları ne kadar oldu sorusunun yanıtı part time çalışanlar için oldukça iyi düzeydedir. İnceleyelim…

Bim part time çalışan maaşları 2024 yılı itibariyle şu şekildedir:

  • Bim’de part time mağaza personelleri ortalama olarak 11.750 TL maaş alıyorlar.
  • Personellerin haftalık çalışma süresi ise 30 saattir.

2- Bim Kasiyer Maaşları

Bim Kasiyer Maaşları
Bim Kasiyer Maaşları

Bim eleman alımını en çok gerçekleştirdiği pozisyon, kasiyer ve reyon elemanıdır. Bim personel maaşları açısından da kasiyer ve reyon görevlilerinin başlangıç ücretleri aldığını söyleyebiliriz. Ancak başlangıç ücretlerin de asgari ücretin üzerinde olması söz konusudur. Bu nedenle Bim maaşları, birçok firmaya göre iyi bir başlangıç düzeyine sahiptir.

Bim kasiyer maaşı 2024 yılında zamlı ve güncel haliyle şu şekildedir:

  • Bim’de kasiyer olarak çalışan personeller genellikle 18.000 TL civarında maaşla işe başlarlar.
  • Bu rakam, deneyim süresine bağlı olarak değişmekle birlikte ortalama 20.000 TL civarına yükselebilmektedir.

3- Bim Mağaza Müdürü Maaşı

Mağaza içerisinde kasiyer ve reyon elemanlarının yükselerek müdür olma imkânları da bulunuyor. Elbette lisans mezuniyet şartı gibi bazı şartlar söz konusu… Ancak mağaza müdürü olduğunuzda Bim maaşları, çok daha yüksek seviyelere ulaşmaktadır. Detayları inceleyelim…

Bim mağaza müdürü maaşları 2024 yılında şu şekildedir:

  • Bim mağazalarına müdür olarak yeni atanmış personeller ortalama olarak 27.500 TL maaş alır.
  • Bu rakam tecrübeli müdürlerde 30.000 TL’ye kadar çıkabilmektedir.

Bim Personel Maaşları Ne Zaman Yatıyor?

Bim Çalışan Maaşları
Bim Çalışan Maaşları

Bim personel maaşları hakkında zamlı güncel bilgileri sizlere aktardık. Konu maaşlar olunca elbette miktar haricinde farklı sorular da olabiliyor. Örneğin Bim maaşları ne zaman yatar sorusu bu konulardan birisidir. Bim’de personel maaşları hakkında diğer detayları verelim:

  • Bim’de maaşlar her ayın 1’inde personellerin banka hesaplarına yatırılmaktadır.
  • Bim çalışan maaşları hangi bankaya yatıyor sorusunun ise iki farklı yanıtı bulunuyor. İŞKUR aracılığıyla giren personeller deneme süresi boyunca Halk Bank aracılığıyla maaşlarını alırlar. Kadrolu personellerin maaşı ise Garanti Bankası’na yatırılmaktadır.

İlginizi çekebilir: Orman Muhafaza Memuru Maaşı

Bim'de Çalışmak İstiyorum: Çalışan Yorumları

Bim çalışma şartları da iş arayışında olan adaylar tarafından merak ediliyor. Çalışan yorumlarından elde ettiğimiz bilgilere göre çalışma koşullarını sizler için özetledik:

  • Bim personelleri, maaşların gününde yatması, her türlü hakkında gününde kendilerine ödenmesi, yıllık izin vb. hakların bulunması gibi birçok konu açısından ilgili şirketten memnun kalmıştır.
  • Bim çalışan yorumlarında belirtildiği üzere haftada 1 gün izin hakkı bulunuyor. İzin günü ise genellikle hafta içi olacak şekilde mağazanın işleyişine göre belirleniyor.
  • Haftalık çalışma saati 45 saattir. Bazı dönemlerde yoğunluğa göre mesai olabiliyor. Mesaileri fazla ücret ya da fazla izin şeklinde kullanabiliyorsunuz.
  • Bim iş başvurusu bağlantısıyla iş başvurusu yapabilirsiniz.

Bim maaşları ile ilgili aktaracaklarımız bu kadar. Merak ettiklerinizi ve düşüncelerinizi yorumlar ile bizimle paylaşabilir, diğer okuyucuların faydalanmasını sağlayabilirsiniz.