Bim Nutella fiyatları, diğer market ve satış noktalarına kıyasla çok daha uygundur. Ayrıca Sayley ve Peripella gibi Bim’in kendi markaları da bulunmaktadır. Fiyat listemizde Bim Sayley fiyatı ve diğer ürünlerin fiyatlarını da bulabilirsiniz. Bim Peripella fiyatları ve daha fazlası için ayrıntılar…

Bim Kakaolu Fındık Kreması Markaları

Bim’deki Nutella olarak bilinen Peripella ve Sayley, marketin kendi markaları arasında yer almaktadır. Ayrıca Bim Nutella fiyatı listesi 630, 400, 750 gr ve 1 KG seçenekleri için yer almaktadır. Bim Nutella 750 GR fiyatı bilgilerine detaylı olarak yer verdik.

Bim’de kakaolu fındık kreması markaları olarak aşağıdaki listeyi sunabiliriz:

  • Peripella
  • Sayley
  • Nutella
  • Fiskobirlik

Bim Nutella fiyatları için bu markalara yer verilebilir. Ancak Fiskobirlik markası sadece Aktüel kampanyalarında ilgili mağazaya yer alıyor. Bu nedenle diğer markaların güncel fiyatları üzerinden tablolarımızı hazırladık. İşte ayrıntılar…

İlginizi çekebilir: Bim Kek Fiyatları

Bim Nutella Fiyatı 2024: Sayley, Peripella Ne Kadar?

Bim Nutella Fiyatları
Bim Nutella Fiyatları

Bim Nutella fiyatları 2024 yılı için zamlandı! Artan fiyatlar, vatandaşların ucuz Nutella aramasına neden oluyor. Bim’deki Nutella çeşitleri her ne kadar zamlansa da hala en uygun seçenek olarak ilgili market yer alıyor. Peki, Bim’de Sayley DUO ve Peripella fiyatlarına ek olarak Nutella fiyatı ne kadar? İşte yanıtı…

Bim Nutella fiyatı 2024 listesi güncel haliyle şu şekildedir:

Ürün Fiyat
Nutella 630 GR Fiyatları Bim 95 TL
Nutella 400 GR Fiyatı Bim 63,50 TL
1 KG Nutella Fiyatları Bim 138,50 TL
Bim’de Nutella 750 GR Fiyatı 112,50 TL
Peripella 400 GR Fiyatı Bim 45 TL
Peripella 500 GR Krokantlı Fındık Kreması Fiyatları 69 TL
Bim’de Sayley 400 GR Fiyatları 39,50 TL
Bim Sayley Duo Fiyatı 400 GR 44,50 TL
Bim'de Nutella Fiyatları (Peripella - Sayley)

Bim Nutella 630 GR fiyatı için her mağazada stokların bulunduğunu belirtebiliriz. Ancak 400 gramlık seçeneklerin stokları mağazalara göre değişebilmektedir. Fiyatları detaylı olarak inceleyelim…

1- Bim Peripella Fiyatları 2024

Bim’deki Nutella olarak ifade edilebilecek seçeneklerden birisi Peripella markasıdır. Peripella, kakaolu fındık kreması üretimi gerçekleştiren Bim’in kendi markaları arasındadır. Bu nedenle Bim Nutella fiyatı listesinde Peripella çeşitleri de merak edilmektedir.

Bim Peripella fiyatları 2024 yılında krokantlı ve diğer çeşitleri için aşağıdaki gibidir:

  • Peripella 400 GR Kakaolu Fındık Kreması Fiyatı: 45 TL
  • Peripella 500 GR Krokantlı Fındık Kreması Fiyatları: 69 TL

2- Bim Sayley Fiyatları 2024

Bim Sayley Fiyatı
Bim Sayley Fiyatı

Sayley, Bim’deki Nutella çeşitleri arasında ilgili marketin kendi markası olan bir diğer seçenektir. Sayley fiyatları Bim’deki en uygun seçenek konumunda yer alıyor. Özellikle Peripella’ya göre fiyat avantajı içermesi, vatandaşların bu markayı daha çok tercih etmesini sağlamaktadır.

Bim Nutella fiyatı Sayley markası ve çeşitleri için şu şekildedir:

  • Bim’de Sayley Fiyatları 400 GR Çeşitler: 39,50 TL
  • Bim Sayley Duo Fiyatı 400 GR: 44,50 TL

Bim Nutella Fiyatları 2024 (Tüm Çeşitler)

Bim Nutella fiyatı listesini orijinal ürünler için de verelim. Güncel olarak 400, 630, 750, 1000 gram seçenekleri bulunan Nutella fiyatı Bim’de oldukça uygundur. Aktüel dönemlerinde özel olarak indirime giren Nutella çeşitleri, daha fazla fiyat avantajı sağlamaktadır. İşte güncel fiyat bilgileri…

Bim Nutella fiyatları 2024 yılında tüm çeşitleri için şu şekildedir:

Balık bollaşıyor! Fiyat düşüyor Balık bollaşıyor! Fiyat düşüyor
  • Bim Nutella 400 GR Fiyatları: 63,50 TL
  • Bim Nutella 1 KG Fiyatları: 138,50 TL
  • Bim Nutella 630 GR Fiyatı: 95 TL
  • Bim Nutella 750 GR Fiyatları: 112,50 TL

Bim Nutella fiyatı 2024 listesini inceledik. Güncel seçenekler içerisinde Sayley markası en uygun fiyattayken orijinal Nutella çeşitlerinde de diğer marketlere göre büyük bir fiyat avantajı söz konusudur. Bu nedenle Nutella fiyatları Bim için en uygun seçenek olarak raflardaki yerini alıyor.

Önerilen içerik: Bim Efsane Un Fiyatları

Bim'deki Nutella Çeşitleri Nasıl? Sayley ve Peripella

Bim Peripella Fiyatları
Bim Peripella Fiyatları

Bim’de Nutella fiyatları çeşitlerine göre değişiklik gösterebilmektedir. Örneğin Sayley ve Peripella markalarının fiyatlarının uygun olması, vatandaşların bu ürünlerin kalitesini araştırmasını sağlıyor. Peki, Bim’deki Nutella markaları olan Sayley ve Peripella ürünleri nasıl? İnceleyelim:

  • Bim Nutellası olarak ifade edilen Sayley ve Peripella kakaolu fındık kreması çeşitleri, fiyat olarak vatandaşlardan tam not almıştır.
  • Ürün içeriğinde farklı bileşenler olabileceğinden dolayı mutlaka kontrol edilerek satın alınması tavsiye ediliyor. Ayrıca ilgili ürünlerin lezzeti açısından da vatandaşlar arasında görüş farklılıkları mevcuttur.

Bim Nutella fiyatı hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar halinde bizimle paylaşın, hemen yayınlayalım!