Bim pirinç fiyatı 2023 güncel liste halinde bu haberimizde tüketiciler için yer verdik.Pirinç tüketicilerin olmazsa olmaz temel gıda ürünlerinden biridir.Bu nedenle gücel fiyatlarıda merak ediliyor....

Bu yazımızda temel bakliyat ürünleri arasında olan bim pirinç fiyatlarını ele aldık.Bim baldo pirinç fiyatı, bim baldo 2.5 ve 1 kg gibi 2023 güncel fiyat listesini sizler için hazırladık.Yazımızın içeriğinde bim şeker fiyatları, bim yoğurt fiyatlarına da ulaşabilirsiniz.

Ülkenizde hem kaliteli hem uygun fiyatlı ürünleri bir araya getiren geniş ürün yelpazesine sahip Bim'in kendi markası olan Esfane baldo pirinç fiyatı,kilo ve çeşitleri detaylarıyla yazımızda.İşte Bim pirinç fiyatı...

Bim Pirinç Fiyatı 2023 Güncel Liste

bim pirinç fiyatı 2023

Bim pirinç fiyatları 2023 yılında aşağıdaki gibidir:

Marka Kg Fiyat
Efsane baldo pirinç 2,5 kg 108.00 TL
Efsane osmancık pirinç 2,5 kg 85,50 TL
Efsane yerli pirinç 2,5 kg 82,50 TL
Efsane ekonomik pirinç 2,5 kg 57,50 TL
Efsane basmati pirinç 1 kg 49,50 TL
Efsane yasemin kokulu pirinç 1 kg 28,50 TL
Efsane pilavlık yerli pirinç 1 kg 35,50 TL
Efsane baldo pirinç 1 kg 45,50 TL
Efsane ekonomik pirinç 1 kg 24,50 TL

Öneri içerik: Bim yoğurt fiyatları hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Bim'in Efsane markası müşterilerine kaliteli pirinç sunarken rekabetçi fiyatlarda dikkat çekmektedir.Sizde bu fiyatlardan yararlanarak diğer marka pirinç fiyatlarını karşılaştırabilirsiniz.Bim'in efsane markası %100 yerli üretimdir.Balıkesir bölgesinde tedarik edilen boldo pirinç tüketiciler tarafından en çok tercih edilenler arasında yer alıyor.

Efsane markasına ait pirinç çeşitleri Efsane osmancık pirinç, Efsane baldo pirinç, Efsane yasemin pirinç gibi her bütçeye uygun seçenekleri bulunmaktadır.Bu pirinç çeşitlerinin fiyatları ise kilo ve ürüne göre değişiklik göstermektedir. Efsane markasının bu kadar fazla çeşit içermesi tüketicinin tercih sıralamasında yer almıştır.

Şimdi gelelim bizde bu kadar çok tercih edilen bim efsane marka pirinçlerin kilosu,çeşitleri, ve fiyatlarını teker teker inceleyelim.İlk olarak Bim baldo pirinç 2,5 kg fiyatı, bim baldo pirinç 1 kg fiyatı nedir detaylıca öğrenelim...

Bim Baldo Pirinç 2,5 kg Fiyatı 2023 

bim pirinç fiyatı

En çok tercih edilen 2,5 kilo seçeneğiyle Efsane baldo pirinç fiyatı merak ediliyor.Bim baldo pirinç fiyatı 2,5 kg şuan 108,00 TL 'den bim marketlerinde satışa sunulmuştur.Bunun yanında aynı ürünün 1 kiloluk seçeneği ise 45,50 TL olarak satıştadır.

Kaliteli olarak bildiğimiz baldo pirinç piyasadaki en uygun fiyatı efsane marka sunmaktadır.Efsane pirinç fiyatları piyasada en uygun seçenekleri ile ön plana çıkmaktadır.Şimdi Efsane pilavlık pirinç fiyatları ile devam edelim...

Bim Efsane Pilavlık Yerli Pirinç Fiyatı

Bim marketlerinde efsane marka pilavlık yerli pirinç terih edilen ürünler arasında  yer almaktadır.Bu nedenle haliyle fiyatı da merak edilmekte.1 ve 2 kiloluk seçenekleriyle satışa sunulan bu ürünlerin fiyatlarını inceledik. Bim Efsane pilavlık yerli pirinç fiyatları aşağıdaki gibidir:

  • Bim pirinç fiyatı ( pilavlık yerli ) 2.5kg 82,00 TL olarak satışa sunulmuştur.

  • Bim efsane pilavlık yerli pirinç 1kg 35,50 TL olarak satıştadır.

Bim Efsane Osmancık Pirinç Fiyatı 

Gelelim en çok tercih edilenler arasında olan bir diğer pirincimize... Bim efsane osmancık pirinç çeşidi kaliteli bir şekilde üretilmektedir.Tüketicinin beklentisini oldukca üst sevide karşılamakta olan bu ürün fiyatı ile de yüz güldürmektedir.İşte bim osmancık pirinç fiyatları ve çeşitleri şu şekildedir:

Bim Efsane Osmancık Pirinç Fiyatı 2,5 kg 85,50 TL olarak satışa sunulurken aynı ürünün 1 kiloluk seçeneği ise 38,00 TL olarak satıştadır.

Bim Efsane Ekonomik Pirinç fiyatı

Bim efsane ekonomik pirinç en uygun pirinç çeşitleri arasında yer almaktadır.Efsane ekonomik pirinç fiyatı şu şekilde satışa sunulmaktadır:

  • Bim pirinç fiyatı ekonomik 2,5kg 57,50 TL olarak satıştadır.
  • Efsane ekonomik pirinç 1kg 24,50 TL'dir.

Bim pirinç fiyatları arasında özellikle 1 kilogramlık seçenekleri merak edilmektedir.Şimdi bim 1 kg pirinç fiyatları ve çeşitlerini inceleyelim...

Bim Pirinç Çeşitleri 1 KG 

bim baldo pirinç 1 kg fiyat

Bim'de satışa sunulan efsane marka pirinç fiyatları ürünün türüne ve kilogramına göre değişiklik göstermektedir.İşte Bim pirinç çeşitleri ve 1kg bim pirinç fiyatları şu şekildedir:

Bim baldo pirinç 1kg fiyatı  45,50 TL
Efsane basmati pirinç 1 kg 49,50 TL
Efsane yasemin kokulu pirinç 1 kg 28,50 TL
Bim efsane pilavlık yerli pirinç 1 kg 35,50 TL
Ekonomik efsane pirinç 1 kg  24,50 TL

Öneri içerik: Bim Şeker Fiyatı 2023 hakkında detaylı bilgiye web sayfamızı ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

Bim Pirinç Fiyatları 2,5 KG Çeşitleri

bim baldo pirinç 2,5 kg fiyat

Ekonomik dalgalanmalar ve maliyetlerdeki artışlar nedeniyle pirinç fiyatlarındaki bu rakamlar tüketiciler için büyük önem taşımaktadır.Genellikle kalabalık ailelerin daha çok tercih ettiği 2,5 kilogramlık paketlerde satışa sunulan bu pirinçlerin fiyatları da haliyle merak ediliyor. İşte bim 2,5 kg pirinç fiyatları şu şekildedir:

Efsane baldo pirinç 2,5 kg fiyat 108,00 TL
Bim osmancık pirinç 2,5 kg  85,50 TL
Efsane yerli pirinç 2,5 kg fiyatı 82,50 TL
Bim efsane ekonomik pirinç 2,5 kg  57,50 TL

Bu yazımızda bim pirinç fiyatları hakkında bilgi verdik şimdi ise arama motorlarında sıkça merak edilen bim pirinç fiyatları hakkında merak edilen sorulara deyinelim.

Bim Pirinç Fiyatları Hakkında Merak Edilen Sorular

Bim pirinç fiyatları arama motorlarında çok aranmakta bu aramalar arasında belli başlı sorular şu şekildedir:

Efsane baldo pirinç nasıl?

Bim'in efsane markası %100 yerli üretim olup Balıkesir bölgesinde tedarik edilen boldo pirinç tat lezzet ve pilavlık kalitesi olarak en üst seviyededir.Baldo pirinç 1. sınıf olup kendine has renge ve görünüşe sahiptir. 2,5 kilogramlık ile 1 kilogramlık seçenekleriyle paketlenip satışa sunulmuştur.

Bim pirinç çeşitleri nelerdir?

Bim pirinç çeşitleri ise şu şekildedir:

  • Efsane baldo pirinç,

  • Efsane osmancık pirinç,

  • Efsane pilavlık yerli pirinç ,

  • Efsane ekonomik pirinç,

  • Efsane basmati pirinç,

  • Efsane yasemin kokulu pirinç olarak hem 2,5 kg hem de 1 kg paketler halinde bim mağazalarında satışa sunulmuştur.

Efsane baldo pirinç 2,5 kg fiyat?

Efsane baldo pirinç fiyatı 2,5 kg 108,00 TL olarak satıştadır.

Bim baldo pirinç 1 kg fiyatı?

1 kg baldo pirincin fiyatı ise 45,50 TL'dir.

Yıllara Göre Benzin Fiyatları Nasıl Değişti? Yıllara Göre Benzin Fiyatları Nasıl Değişti?

Bim'de efsane pirinç kaç lira?

Bim'in kendi markası olan Efsane marka pirinç çeşitleriylede en çok tercih edilenler arasında yer almaktadır.Bim pirinç fiyatları kilogramına ve ürünün türüne göre değişiklik göstermektedir.Örneğin;

Efsane baldo pirinç fiyatı 2,5 kg 108,00 TL iken, bim baldo pirinç 1 kg efsane 45,50 TL olarak satıştadır.

Baldo pirincin fiyatı ne kadar?

Efsane baldo pirinç fiyatı 2,5 kg 108,00 TL

1 kg efsane baldo pirinç 45,50 TL'dir.

NOT: Bim pirinç fiyatları ve çeşitlerini sizler için inceledik.Diğer bim ürünleri ve fiyatları hakkında bilgi almak isterseniz web sitemizi ziyaret ederek inceleyebilirsiniz.

Keyifli alışverişler dileriz...

Editör: Nalan Çağdar