Salça, yemek yapımında kullanılan en temel gıdalardan birisi olduğu için fiyatları vatandaşlar tarafından sıkça takip ediliyor. Türkiye’de en uygun fiyatlı salça alışverişi yapabileceğiniz yer ise Bim Marketler zinciridir. Bim salça fiyatı 2024’te ne kadar oldu? Yurdum biber ve domates salçası fiyatlarıyla açıklıyoruz!

Bim salça fiyatları 2024 yılına zam ile başladı! Yurdum markası haricinde Tat, Öncü, Burcu gibi diğer bilinen markaların ürünlerinde de fiyat değişiklikleri mevcut. Bim’de salça fiyatları ne kadar? Güncel bilgilerle tablolarımızı oluşturduk! İşte Bim domates salçası fiyatları…

Bim Salça Fiyatları Ne Kadar Oldu? Biber – Domates

Domates ve biber salçası, yemek yapımında ve diğer birçok alanda kullanılan temel gıda gruplarından birisi olarak biliniyor. Biber salçaları, domates salçasına göre daha pahalıdır. Ancak Bim salça fiyatı listesinde bütçe dostu birçok seçenek bulabilmek mümkün…

Bim domates salça fiyatı Yurdum markasıyla tüketicilerle buluşmaktadır. Yurdum, Bim’in konserve ürünler için kendine ait PL markası olarak hizmeti vermektedir. Bim Yurdum salça fiyatı dahil olmak üzere tüm listeyi açıklıyoruz. Ayrıca Bim biber salçası ürünlerine dair de fiyat bilgileri bulabileceksiniz. İşte güncel fiyat listesi…

Bim Salça Fiyatı 2024: Yurdum Markası

Bim Salça Fiyatları
Bim Salça Fiyatları

Bim salça fiyatları, diğer marketlerin ürünlerine kıyasla oldukça ucuzdur. Bunun nedeni, Bim’in Yurdum markasıyla stok kontrolünü daha rahat bir şekilde yapabilmesi olarak açıklanabilir. Özellikle Bim Aktüel broşürlerinde sıklıkla salça ürünlerine indirimler için yer veriliyor. Bim biber salça fiyatı dahil tüm ürünlerin fiyat bilgilerini aşağıdaki tablodan kontrol edebilirsiniz.

Bim salça fiyatı, Yurdum ve diğer markalar için 2024 yılında şu şekildedir:

ÜrünFiyat
Yurdum Biber Salçası 650 GR Fiyatı53 TL
Yurdum Domates Salçası Fiyatları 830 GR27,75 TL
Bim 5 KG Salça Fiyatı (Öncü 4300 GR)199,50 TL
Zer Domates Salçası Fiyatları 830 GR32,50 TL
Tamek 830 GR Domates Salçası34,50 TL
Bim Biber Salçası Fiyatı (Tat 1450 GR)119,75 TL
Bim'de Salça Fiyatı

Bim’de salça fiyatları güncel olarak markalar ve çeşitlerine göre bu şekildedir. Yurdum haricindeki markaların raflardaki varlığı, mağazaların stok durumuna bağlıyken; Yurdum salça markasını hemen her Bim mağazasında bulabiliyorsunuz.

Bim salça fiyatları için detaylı bir analiz yapalım…

İlginizi çekebilir: Bim Un Fiyatları

1- Bim'de 5 KG Salça Fiyatı Ne Kadar?

Bim salça fiyatı 2024 listesinde en çok araştırılan seçenek 5 kilogramlık salça ürünleridir. Bim’de 5 kg salça çeşidi bulunmamaktadır. Ancak ona en yakın seçenek olarak Öncü markasının 4.300 gramlık domates salçası çeşidine dair bilgileri verebiliriz.

Bim 5 KG salça fiyatları güncel haliyle şu şekildedir:

  • Öncü (Net 4300 GR) Domates Salçası Fiyatı: 199,50 TL

2- Bim Domates Salçası Fiyatları

Bim Domates Salçası Fiyatları
Bim Domates Salçası Fiyatları

Bim salça çeşitleri arasında en fazla seçenek domates salçalarında bulunuyor. Domates salçası, yemeklerin en temel besinlerinden birisi olarak biliniyor. Fiyatları ise biber salçalarına göre oldukça ucuzdur. Üstelik Yurdum markasıyla daha fazla fiyat avantajı yakalayabilmeniz mümkündür.

Bim salça fiyatı listesi domates salçası çeşitleri için şu şekildedir:

  • Yurdum 830 gram Domates Salçası: 27,75 TL
  • Tamek 830 GR Domates Salça Fiyatı: 34,50 TL
  • 830 GR Zer Domates Salçası Fiyatları: 32,50 TL

Öneri içerik: Bim Kek Fiyatları

3- Bim Biber Salçası Fiyatı

Bim salça fiyatı 2024 yılı için en çok biber salçaları açısından merak ediliyor. Diğer markalar için biber salçası fiyatı oldukça pahalı olduğundan dolayı Yurdum markasının önemli bir alternatif olduğunu söyleyebiliriz. Bim’de salça fiyatlarını biber salçaları için inceleyelim…

Bim biber salçası fiyatları 2024 yılında şu şekildedir:

  • Yurdum Acı – Tatlı Biber Salçası Fiyatı (650 GR): 53 TL
  • Tat Biber Salçası Fiyatları (1450 GR): 119,75 TL

4- Bim Yurdum Salça Fiyatları 2024

Bim'de Salça Fiyatları
Bim'de Salça Fiyatları

Bim salça fiyatları için en fazla çeşitliliğe sahip olan marka ise Yurdum’dur. Bim’in salça markası olarak bilinen Yurdum salça fiyatları 2024 yılında da en iyi avantajı sağlıyor. Fiyatları aşağıdaki listeden takip edebilirsiniz…

Bim salça fiyatı 2024 yılında Yurdum markası için şu şekildedir:

  • Yurdum 830 gr Salça Fiyatları: 27,75 TL
  • Yurdum 650 gr Acı Biber Salçası Fiyatları: 53 TL
  • Yurdum Tatlı Biber Salçası Fiyatı 650 GR: 53 TL

Bim Salça Çeşitleri Nelerdir?

Bim salça fiyatı listesini tüm salça çeşitleri için inceledik. Peki, Bim salça çeşitleri ve markaları nelerdir? Güncel bilgileri aktaralım.

Bim’de salça çeşitleri temelde domates ve biber salçası olarak ayrılır. Biber salçaları kendi içerisinde acı ve tatlı gibi farklı seçeneklere sahip olabiliyor. Ancak acı ve tatlı biber salçası arasında herhangi bir fiyat farkı bulunmamaktadır.

Bim salça markaları için en temel seçenek Yurdum markasıdır. Zer, Tat, Tamek, Öncü gibi markalar mağazaların stok durumuna göre Aktüel kampanyalarıyla birlikte gelmektedir.