Acı olay, Dumlupınar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 2 çocuk annesi 49 yaşındaki Safiye B., çöp atmak için dışarı çıktığı sırada boşanma aşamasında olduğu eşi 50 yaşındaki Vedat B. ile sokakta karşılaştığı iddia ediliyor. İki kişi arasında sözlü tartışma kavaga dönüştü. Vedat B. silahıyla Safiye B'yi sokak ortasında kurşun yağdırdı. Kadın bir süre sonra kanlar içinde yere yığıldı. 

Olayı gören vatandaşalr durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Safiye B., sağlık ekiplerinin ilk müdahaleisnin ardından hastaneye sevk edildi. Saldırgan eş ise olay yerinden hızlıca kaçtı. 

Başkan Budak, minik karatecilerle bir arada! Başkan Budak, minik karatecilerle bir arada!

49 yaşındaki Safiye B. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hastanede hayatını kaybetti. Polis ekipleri şüpheli şahsı yakalama çalışması başlattı.

"Bir süredir aralarında problem vardı"

Olaya ilişkin konuşan mahalle muhtarı Hasgül Kaya, "Bir süredir aralarında problem vardı. Bu sabah da bu olay yaşandı. Mahallemizde bu tarz bir şey yaşandığı için çok üzgünüz" dedi.

Boşanma aşamasındaki eşini katletti-1Boşanma aşamasındaki eşini katletti-2Boşanma aşamasındaki eşini katlettiBoşanma aşamasındaki eşini katletti

Kaynak: iHA