Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe Trendyol Süper Lig'in 3. hafta maçında. Deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Göztepe deplasmanında 2-0 öne geçmesine rağmen uzatmalarda 2 puan bırakan kanaryada tek hedef 3 puan.

Kritik maç öncesinde futbol severler Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçı saat kaçta, maçın hakemi kim, ilk 11'ler nasıl ve Fred Çaykur Rizespor maçında oynayacak mı sorularını soruyorlar. Tüm sorulara sizler için cevap vermeye çalıştık.

Çaykur Rizespor Fenerbahçe ilk 11 maç kadroları | Fred Çaykur Rizespor maçında oynayacak mı?

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nden elendikten sonra ligde galibiyet serisi yakalamak istiyor. Sarı-lacivertli ekip bu seriye Çaykur Rizespor maçında başlama peşinde. Mourinho'nun bu amaçla Çaykur Rizespor maçında sahaya süreceği kadroda şu isimlerin yer alması bekleniyor;

Fenerbahçe: Dominic Livakovic, Mert Müldür, Alexander Djiku, Çağlar Söyüncü, Jayden Oosterwolde, İsmail Yüksek, Fred, Dusan Tadic, İrfancan Kahveci, Youssfer En-Nesyri.

Çaykur Rizespor: Gökhan, Taha, Mosci, Aliqulov, Hojer, Papanikolau, Olawoyin, Varesanovic, Akintola, Zeqiri, Ali Sowe.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ali Koç buluştu Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ali Koç buluştu

Fenerbahçe'de Fred'de bu sezon ligde ki ilk maçına bugün çıkacak. Brezilyalı yıldız futbolcu Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme maçında Lugano'ya karşı sahada sakatlanmış ve yaklaşık 20 gün formadan uzak kalmıştı.

Çaykur Rizespor Fenerbahçe Ilk 11 Maç Kadroları Fred Çaykur Rizespor Maçında Oynayacak Mı 11

Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe'nin deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçı bugün saat 21.45'te başlayacak. Maç Trendyol Süper Lig'in yayın haklarını elinde bulunduran Bein Sports'tan canlı yayınlanacak. Maçın oynanacağı stad ise Rize'de bulunan Çaykur Didi Stadyumu.

Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçını hangi hakem yönetecek?

Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçını hakem Turgut Doman yönetecek. Doman’ın yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Serkan Çimen yapacak. Maçın 4. hakemi ise Alper Akarsu olacak. Müsabakanın VAR koltuğunda ise Onur Özütoprak oturacak. AVAR’da ise Deniz Caner Özaral görev yapacak.

Fenerbahçe'de Ferdi gidiyor, orta sahalar bu hafta geliyor!

Fenerbahçe takımında son haftanın en yoğun gündemi hiç şüphesiz Ferdi Kadıoğlu idi. Başarılı sol bek gidiyor, geliyor derken sonunda İngiltere yolunu tuttu. Brighton Hove Albion ile anlaşan Ferdi için İngiliz kulübü Fenerbahçe'ye 35 milyon avro para ödeyecek.

Ferdi'nin gidişi sonrasında Fenerbahçe maddi olarak rahat nefes alacak ve hedefi olan orta sahaları kadrosuna katabilecek. Ön libero pozisyonu için Brezilyalı orta saha oyuncusu Vinicius Souza liste başı konumuna geldi.

Fenerbahçe'de Ferdi Gidiyor, Orta Sahalar Bu Hafta Geliyor! 11

Merkez orta saha için ise Arjantin milli takımında da forma giyen Cristian Medina gündemi meşgul ediyor. Mourinho Ferdi'nin gidişi sonrasında sol bek olarak Oosterwolde'yi oynatacak fakat stoper rotasyonuna takviye istiyor.

Burada ismi en çok geçen isim ise bonservisi elinde olan eski Atletico Madridli Hermoso. Oyuncu imza parası konusunda makul seviyelere düşerse çubuklu forma ile sahaya çıkacak.

Muhabir: Erdinç Alkan