Beşiktaş geçen sezonu Galatasaray ve Fenerbahçe'nin neredeyse 50 puan ardında bitirdi. Kara kartal bu kötü sezona rağmen Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı.

Bu sezona şampiyonluk yarışını sonuna kadar devam ettirme iddiası ile başlayan Beşiktaş transferlerini de bu hedefe yönelik yapıyor. Sezona ilk olarak teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'u takımın başına getirerek başlayan Beşiktaş sonrasında 3 önemli tecrübeyi kadrosuna kattı.

Savunma hattını Paulista ile güçlendiren siyah-beyazlılar forvet ile Ciro İmmobile ve takımın organizatörü olmak üzere Rafa Silva'yı kadrosuna kattı. Bu hamleler sonrasında frene basan kartal artık takımın rotasyonunu genişletmeye çalışıyor. 

Bu yönde ilk hamle takımın orta saha bölgesine yapıldı. PSG forması giyen Cher Ndour saiyah beyazlı formayı kiralık olarak giyecek. Beşiktaş'ın yeni yıldız adayı çıktığı ilk maçta Antalyaspor'a karşı Ernest Muçi'nin attığı golün asistini yaptı.

Beşiktaş taraftarları bu performansın ardından Cher Ndour hakkında çok fazla soru sormaya başladı. Bizde başarılı orta saha oyuncusu Cher Ndour Müslüman mı, dini inancı ne gibi sorulara sizler için yanıt aramaya çalışacağız.

Cher Ndour Müslüman Mı Ndour Dini Inancı Ne 11

Cher Ndour müslüman mı? Ndour dini inancı ne?

Cher Ndour 27 Temmuz 2004 yılında İtalya'nın Brescia kentinde dünyaya geldi. Ndour İtalyan vatandaşı olmasına rağmen Senegal asıllı bir oyuncu olarak biliniyor. Ülkemizde daha önce oynayan bir çok Senegalli oyuncu Müslümanlığa verdikleri önemle biliniyorlardı. 

Bu oyuncuların başında Fenerbahçe ile önemli başarılar yakalayan Moussa Sow vardı. Bu nedenle Cher Ndour'da Müslüman mı gibi sorular sıklıkla soruluyor. İtalyan oyuncu Müslüman değil kendisi Hristiyanlık dinine inanıyor. Bu inancını yaşamı ve aksesuarları da gösteriyor. Sahada da bazen haç işareti yapan Ndour bu konudaki tercihini açıkça gösteriyor. 

Manisa'da Yusuf Bulut anısına futbol turnuvası düzenlenecek Manisa'da Yusuf Bulut anısına futbol turnuvası düzenlenecek

Cher Ndour Müslüman Mı Ndour Dini Inancı Ne 33

Cher Ndour daha önce hangi takımlarda oynadı?

Ndour futbola doğduğu ülke olan İtalya'da başladı. Burada farklı altyaş kategorilerinde farklı takımlarda oynayan Ndour Atalanta altyapısında oynarken Benfica'nın dikkatini çekti ve Portekiz'e transfer oldu.

Ndour Benfica U23 takımı ve B takımında oynadıktan sonra bu sefer Fransız takımı PSG'nin radarına takıldı. Ndour henüz 18 yaşındayken Fransa yolunu tuttu. Fransız ekibi oyuncuya çok az süre verdikten sonra Braga'ya kiraladı.

Braga'da başarılı bir sezon geçiren Ndour'un bu sezon durağı Süper Lig'in en büyük takımlarından biri Beşiktaş oldu. Ndour burada iyi bir performans sergilerse Avrupa'nın 5 büyük liginden birine dönebilir.

Cher Ndour Müslüman Mı Ndour Dini Inancı Ne 22

Muhabir: Erdinç Alkan