Haber: Berna Memiş

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni dönem manifestosunu açıkladığı "Manisa İçin" toplantısının yankıları sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Manisa Double Tree Hilton Otel'de düzenlenen toplantıya CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve Deva Partisi Manisa Milletvekili Sema Aliye Kavaf'ın yanı sıra misafir olarak CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı da katılmıştı. Toplamda üç vekilin katıldığı organizasyonun ardından, Eski AK Parti Denizli Milletvekili ve Devlet Bakanı Kavaf'ın 'Manisa İçin' ne yaptığı sorusu gündeme gelmişti. 

Organizasyonun ardından Sema Aliye Kavaf'la ilgili başka bir ayrıntı daha ortaya çıktı. 

KÜRSÜDE ELİNİ SIKTI, AYNI KAREDE POZ VERDİ AMA..

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in konuşmasının ardından, "Manisa İttifakı Milletvekilleri" anonsuyla vekiller sahneye davet edildi. CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı da CHP Manisa Milletvekili Bakıroğlu ve Deva Partisi Manisa Milletvekili Sema Aliye Kavaf ile aynı fotoğraf karesinde bir araya geldi. Sarı, kürsüde Kavaf'ın yanına giderek tokalaştı. 

SERKAN SARI, PAYLAŞIMINDA KAVAF'I MANİSA MİLLETVEKİLİ OLARAK SAYMADI

Programın ardından sosyal medya paylaşımında bulunan Serkan Sarı, "Manisa'dayız" notuyla yaptığı açıklamada Manisa milletvekili olarak Bakırlıoğlu'nun ismini anarken, programa katılan diğer Manisa Milletvekili Kavaf'ın adını anmadı. Sarı, paylaşımında "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek’in Manisa için yeni manifestosunu açıkladığı toplantıya, Manisa Milletvekilimiz Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Belediye Başkanlarımız ve kıymetli örgütümüz ile birlikte katılım sağladık. Ardından Ferdi Başkanımızı makamında ziyaret ederek başarılar diledik. Harika işler yapacağından eminim. Kendisini kutluyor, başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. 

20240808 142737I M G 20240808 145856 285

I M G 20240808 145856 389I M G 20240808 145856 325

Yunusemre'nin 3 mahallesinde çalışmalar devam ediyor Yunusemre'nin 3 mahallesinde çalışmalar devam ediyor

KAVAF, MANİSA BÜYÜKŞEHİR'DEN NE İSTİYOR?  (TIKLA OKU)

◽️KAVAF, MANİSA BÜYÜKŞEHİR'DEN NE İSTİYOR?

◽️MANİSA İÇİN NE YAPTI?   

👇FOTOĞRAFA TIKLA OKU  ÖNCEKİ HABER  👇

Picsart 24 08 06 19 36 13 146-1

Muhabir: Berna Memiş