Deprem uzmanı uyardı: Hazırlıklı olun!" Deprem uzmanı uyardı: Hazırlıklı olun!"

Trabzonspor'un genç yıldızısı Cihan Çanak, Konferans Liginde attığı golden sonra yaptığı Bozkurt işaretiyle dikkatleri üzerine çekti. Genç futbolcu Cihan Çanak'ın kim olduğunu araştıran vatandaşlar yıldız futbolcunun babasınında kim olduğunu merak ediyor. Peki, Cihan Çanak'ın babası kim? Aslen nereli? İşte detaylar...

Cihan Çanak babası kim?

Trabzonspor’un Türk asıllı Belçikalı yıldızı Cihan Çanak’ın babası Ramazan Çanak’tır. Ramazan Çanak aslen Trabzon’un Maçka ilçesine bağlı Tosunlu köyündendir.  Ramazan Çanak, eski bir futbolcudur. Daha önce Bois-Du-Luc Minifoot takımında ter dökmüştür. Cihan Çanak’ın dedesi de Mustafa Çanak’tır.

Cihan Çanak Babası Kim Aslen Nereli

Trabzonspor’un 1 Temmuz 2024  3 Tarihinden 2 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı  2005 doğumlu Türk Asıllı Belçikalı futbolcu Cihan Çanak, ilk profesyonel maçına Standard Liege formasıyla 26 Aralık 2121 tarihinde çıktı.  Trabzonspor’a transfer olduktan sonra Konferans Liginde MFK Ruzomberok takımına karşı oynanan maçta 2. Yarı oyuna giren Çanak, attığı muhteşem golden sonra Bozkurt işareti yapmasıyla gündem oldu. Euro 2024'de Merih Demiral'in yaptığı Bozkurt işareti sonrası aldığı 2 maç men cezasından sonra Avrupa Maçlarının vazgeçilmezi olan Bozkurt işaretine Cihan Çanak'ta katıldı.  Forvet mevkiinde oynayan futbolcunun boyu 1.75 cm kilosu ise 70 kg'dir. Cihan Çanak sol ayağını iyi derece kullanmaktadır. Milli takım kariyerine Belçika U-15 Milli takımında başalyan Cihan Çanak, U-20'ye kadar Belçika'da oynamış daha sonra 2023 yılında Türkiye Milli Takımını tercih etmesiyle U-20 Takımına alınmıştır.

Cihan Çanak'ın oynadığı takımlar

Sezon Kulüp
2024- 1 Temmuz Trabzonspor
2022-2023 Standard Liege
2021- 1 Ocak Standard Liege U 18
2020- 1 Temmuz Standard Liege Altyapı

Cihan Çanak'ın Güncel Piyasa Değeri kaç?

Trabzonspor'un genç yıldızı Cihan Çakmak'ın Güncel piyasa değeri Trasnfermark'a göre 4 milyon Euro'dur.

Bu haber Manisa Aktif Haber'in özel haberidir. Kopyalanması ve yayılması yasaktır.

Muhabir: Erdinç Alkan