Olay, İsmetpaşa Mahallesi Astsubay Şerafettin Şengören Caddesi’ndeki bir evde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 25 yaşındaki C.B., dün gece saat 23.50 sıralarında, İsmetpaşa Mahallesi'nde bulunan evde, ailevi sorunlar nedeniyle önce kayınpederini bıçaklayarak öldürdü, ardından da eşini, eşinin dedesini, anneannesini ve teyzesini yaraladı.

A W232462 01

İşçi servisi ile otomobil çarpıştı: 9 yaralı İşçi servisi ile otomobil çarpıştı: 9 yaralı

C.B.'nin eşi E.B.'nin ailesi, bir gün önce C.B.'nin aile içi şiddet uygulaması nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü'ne şikayette bulunmuştu. C.B., bu şikayetin ardından E.B. ve ailesinin evine gitti. Aile arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüştü ve C.B. yanında getirdiği bıçakla kayınpederi O.D.'yi, eşini E.B.'yi, eşinin dedesi T.A.'yı, eşinin anneannesi D.A.'yı ve eşinin teyzesi G.Ç.'yi bıçakladı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı olan O.D.'yi ÇOMÜ Hastanesi'ne kaldırdı. Fakat O.D., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. E.B., T.A., D.A. ve G.Ç. ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Cinnet geçirdi: kayınpederini katledip 4 kişiyi yaraladı

Olaydan sonra kaçan C.B. ve arkadaşı O.S., Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Cuma Pazarı'ndaki köprü altında suç aletiyle birlikte yakalandı. Gözaltına alınan C.B. ve O.S., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İHA