11 Ağustos günü yaşanan kaza sebebiyle gündeme gelen Dağlı Otel’in sahibi ve veliahtı Türkiye’nin en çok konuşulan isimlerinden biri olmuştur. İstanbul’da yaşanan bu elim kaza sonucunda zanlının serbest bırakılması, vatandaşları bu konu hakkında araştırmaya sevk etmiştir. Dağlı otelin sahibi vatandaşlar tarafından aranan bir isim olmuştur.

Gelin Dağlı otel kimin beraber inceleyelim...

Dagli Otel Kimin 6

Dağlı Otel Kimin?

11 Ağustos Pazar günü yaşanan elim kaza sonucu bir kadn vatandaş yaralanmıştır. D. K'nın yaralanmasına sebep olan araç kaza yerinden hızla uzaklaşsa da gözaltına alınmıştır. Yaşanan bu olaya rağmen mağdurun durumunun iyiye gittiği gerekçe gösterilerek serbest bırakılan zanlının Dağlı Otel sahibi olduğu öğrenilmiştir. Gelin dağlı otel kimin yakından bakalım...

Dağlı otelin sahibi Furkan Dağlı’dır. Turizm işletmecisi olan Furkan Dağlı ,Dağlı Otel ve Turizm şirketinin sahibidir. Dağlı otel Tekirdağ, Çerkezköy’de bulunmaktadır. Hakkında çok fazla bilgi olmayan Furkan Dağlı yaşanan bu kaza ile beraber aranan bir isim olmuştur. Beşiktaş’ta gerçekleşen kazadan 4 saat sonra Çerkezköy polisi tarafından yakalanan Furkan Dağlı bir müddet gözaltına tutulmuştur. Dağlı Otel ve Turizm şirketinin sahibi olan Furkan Dağlı’nın kasten adam yaralama dahil olmak üzere 31 suç kaydının olduğu gözaltı sırasında yapılan incelemede ortaya çıkmıştır. Kendisi gözaltında bulunduğu sürede ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştır. Furkan Dağlı’nın kazadan sonra yolcu savcılığa bile düşmemiştir. Serbest kalması için de Dila Kıraslı’nın durumunun iyiye gittiği gerekçe gösterilmiştir.

Ancak geçtiğimiz gün Dağlı Otel ve Turizm’in sahibi olan Furkan Dağlı yeniden gözaltına alınarak Adliye’ye, hakim karşısına çıkarılmıştır. Hastanede tedavi süreci devam eden D.K ise konu hakkında kendisine sorulan sorulara “Konuşmak istemiyorum, adli süreci takip edeceğim” şeklinde cevap vermiştir.

Yaşanan bu olaydan sonra Furkan Dağlı kimdir sorusu okuyucular tarafından araştırılmıştır. Kendisinin daha önceleri sosyal medya platformu olan X'daki hesabında “Biz kötüyüz aynen” açıklaması ile silahlı fotoğraf paylaştığı görülmüştür. 

Dagli Otel Kimin 4

Dağlı Otel Sahibi Furkan Dağlı Nerelidir?

Dağlı otel kimin sorusu ile araştırılan Furkan Dağlı’nın nereli olduğu da merak edilmektedir. Kendisi hakkında çok fazla bilgi bulunmayan Furkan Dağlı’nın Tekirdağlı olduğu düşünülmektedir.

Dağlı Otel Nerede?

Dağlı otel kimin sorusu kadar Dağlı Otel hakkında da merak edilen konular olmuştur. Dağlı otelin nerede olduğu bu soruların başında gelmektedir. Dağlı Otel Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bulunmaktadır.

Dagli Otel Kimin

Furkan Dağlı Olayı Ne?

Medyada büyük ses getiren kaza ve kazayı takip eden serbest bırakılma durumu sonrasında Dağlı otel kimin sorusu okuyucuların gündemi olmuştur. Otelin sahibi Furkan Dağlı’nın olayı ne sorusu kendisi hakkında en çok araştırılan konu olmuştur.

İrem Sak'ın babası hayatını kaybetti İrem Sak'ın babası hayatını kaybetti

Furkan Dağlı 11 Ağustos gece 4.00 sularında Beşiktaş’ta arabasıyla bir yan yola girmiştir. Kamera kayıtlarında görüleceği üzere Furkan Dağlı’nın kullandığı cipin oldukça hızlı olması sebebiyle kontrolü kaybetmiştir. Park halindeki bir arabaya çarpması ile takla atıp savrulmaya başlayan araba, o sırada sokakta yürümekte olan D.K'ya çarpmıştır. Kazadan sonra Furkan Dağlı hızla olay yerinden uzaklaşmış, yaralının yardımına çevredekiler koşmuştur. Furkan Dağlı ise olaydan birkaç saat sonra Çerkezköy’de yakalanmış ve göz altına alınmıştır. Yaşanan bu olaydan sonra kendisinin ifadesinin alındıktan sonra serbest bırakılması kamuoyunda ciddi bir tepkiye yol açmıştır. Bu tepkilerden sonra Furkan Dağlı dün tekrar göz altına alınmış ancak bu sefer savcı karşısına çıkarılmıştır.

Furkan Dağlı’nın olayı bu şekildedir.

Muhabir: Erdinç Alkan