Delicious In Dungeon (Zindanda Ziyafet) animesi 2014 yılının en iddialı yapımları arasında yer alıyor. Şu ana kadar 24 bölümü yayınlanan animenin her bölümü oldukça beğenildi.

Geçtiğimiz haftalarda ilk sezonu sona eren Delicious In Dungeon’ın yeni bölümünün ne zaman çıkacağı merak ediliyor. Bu nedenle birçok kişi Delicious In Dungeon yeni bölüm ne zaman sorusuna yanıt arıyor. Bu sorunun cevabını ve daha fazlasını sizler için araştırdık.

Delicious In Dungeon

Delicious In Dungeon Yeni Bölüm Ne Zaman?

Japon mangaka Ryoko Kui’nin Delicious In Dungeon adlı mangasından uyarlanan anime, 2024 yılının en sevilen yapımları arasında yer alıyor. Delicious In Dungeon’da tehlikeli canavarlarla dolu bir zindanda maceraya atılan ve öldürdükleri canavarlardan gurmelere layık yemekler pişiren bir ekibin macerasına tanık oluyoruz.

Her bölümünde aksiyon, macera ve komedinin bolca görüldüğü anime dünya çapında hayran kitlesine ulaştı. İlk sezonu geçtiğimiz haftalarda sona eren popüler animenin yeni bölümlerini milyonlarca izleyici merakla bekliyor.

Bu nedenle sık sık Delicious In Dungeon yeni bölüm ne zaman sorusuna cevap aranıyor. Yapımcılığını Studio Trigger’ın yaptığı Delicious In Dungeon ikinci sezon onayını aldı. Sevilen animenin resmi X (Twitter) hesabından da ikinci sezon hazırlıklarına başlandığı duyuruldu.

Ancak şu ana kadar ikinci sezonun ne zaman yayınlanacağına dair herhangi bir açıklama yapılmadı.

Delicious In Dungeon 2

Delicious In Dungeon Kaç Bölüm?

Delicious In Dungeon yeni bölüm ne zaman sorusuna yanıt bulanlar sevilen animenin şu ana kadar kaç bölümünün yayınlandığını da merak ediyor.

İlk bölümü 4 Ocak 2024 tarihinde izleyicilerle buluşan Delicious In Dungeon 2024 yılının en popüler yapımları arasında yer alıyor.

Ryoko Kui aynı isimli mangasından uyarlanan animenin şu ana kadar 24 bölümü yayınlandı. 

Delicious In Dungeon 3

Delicious In Dungeon Konusu Ne?

Delicious In Dungeon yeni bölüm ne zaman sorusunu cevapladıktan sonra henüz izlemeyenler için 2024 yılının en sevilen animesinin konusuna kısaca göz atalım.

Laios’un liderliğini üstlendiği ekip zindandaki canavarları alt ederek zindanın hazinesi ele geçirmek üzere yolculuğa çıkar. Kızıl ejderhayla karşılaşana kadar her şey planladıkları gibi gitmektedir. Ancak kızıl ejderha beklediklerinden çok daha güçlü çıkar.

Ejderhayı yenemeyeceklerini anlayan ekip geri çekilmek ister ama bu mümkün olmaz. Bunun üzerine Laios’un kardeşi olan Falin kendisini feda ederek arkadaşlarının kaçmasına yardımcı olur. Falin’in fedakarlığı sayesinde kızıl ejderhadan kurtulan ekip, arkadaşlarını kurtarmak için plan yapmaya başlar.

Bu sırada karınları aç olduğu için ejderhaya yenildiklerini fark ederler. Yeni planlarının odak noktası da ejderhayla savaşırken karınlarının tok olması gerektiğidir. Bu nedenle yiyecek sıkıntısı yaşamamak için zindanda yendikleri canavarları pişirerek yemeye karar verirler.

Yıllardır zindanda yaşayan ve canavarlardan yemek yapma konusunda uzman olan Senshi’yi ekiplerine dahil ederler. Senshi de onlara canavarlardan nasıl enfes yemekler yapabileceklerini uygulamalı olarak gösterir. Yemek konusunu çözen ekip, Falin’i kızıl ejderhadan kurtarmak için yeniden yola koyulur.

Whatsapp Image 2024 06 21 At 11.23.09

Delicious In Dungeon 2. Sezon Olacak Mı?

Delicious In Dungeon animesinin ikinci sezonunun olup olmayacağı merakla takip ediliyor ve birçok kişi bu soruya yanıt arıyor. İzlenme rekorları kıran ve milyonlarca hayran kazanan Delicious In Dungeon animesi ikinci sezon onayını aldı.

Hatta geçtiğimiz günlerde Delicious In Dungeon’ın X (Twitter) hesabında ikinci sezon çalışmalarına başlandığını duyuran bir açıklama paylaşıldı. Ancak ikinci sezonun ne zaman yayınlanacağına yönelik herhangi bir açıklama yapılmadı.

Hem sağlıklı hem lezzetli: Pekmezin topraktan başlayan yolculuğu Hem sağlıklı hem lezzetli: Pekmezin topraktan başlayan yolculuğu

Delicious In Dungeon 7

Delicious In Dungeon Karakterleri Kimlerdir?

Delicious In Dungeon animesinin karakterleri de sık sık merak ediliyor. 2024 yılının en popüler animesinin karakterlerine kısaca yakından bakalım:

Laios Touden

Zindanda maceraya atılan ekibin lideridir. Güçlü bir savaşçı olup aynı zamanda sakin ve naziktir. Ancak heyecanlandığında aşırı hızlı konuşma huyu vardır. Ayrıca canavarlardan yemek yapmak gibi sıra dışı fikirlere sahiptir. Animede Kentaro Kumagai tarafından seslendiriliyor.

Marcille Donato

Ekibin yarı elf olan üyesidir. İleri seviyede büyüler kullanarak savaşır. Canavar yeme fikrine pek de sıcak bakmaz. Sayaka Senbongi tarafından seslendiriliyor.

Chilchuck Tims

Kilitleri açma ve tuzakları etkisiz hale getirme görevlerinden sorumludur. Genellikle savaşmayı tercih etmez. Savaşması gereken durumlarda ok ve yay kullanır. Asuna Tomari tarafından seslendiriliyor.

Senshi

Ekibe sonradan dahil olan bir yemek gurmesidir. Uzun yıllardır zindanda yaşadığı için zindanı avucunun içi gibi bilir. En büyük hayali kızıl ejderhadan yemek yapmaktır.

Delicious In Dungeon Netflix'te Var Mı?

Delicious In Dungeon’ı izlemek isteyenlerin en çok merak ettiği konulardan birisi sevilen animenin Netflix’te olup olmadığıdır. Delicious In Dungeon’ın ilk sezonu Netflix’te izleyicilerle buluştu. İkinci sezonun da yine Netflix’te yayınlanması bekleniyor.

Delicious In Dungeon yeni bölüm ne zaman, kaç bölüm, konusu ne ve 2. sezon olacak mı sorularını sizler için cevapladık.

Editör: Gulce Editor