30 yaşındaki Belçikalı golcü Mitchy Batshuayi 3 sezondur ülkemizde forma giyiyor. Belçikalı forvet 1 sezon Beşiktaş formasını terletmesinin ardından 2 sezondur Fenerbahçe'nin başarısı için ter döktü.

Fenerbahçe forması ile beklentilerin üzerinde bir sezon geçiren Belçikalının sözleşmesi sona ermiş durumda. Avrupa'dan ve Arap yarımadasından çok fazla teklif alan Batsman'ın aklı İstanbul'da kalmış durumda.

Transfer görüşmelerinde finale kalan 2 takım var. Bunlar Fenerbahçe ve Galatasaray. Belçikalı oyuncu için daha yüksek teklifi veren takım Galatasaray. Medyada yer alan haberlere Cimbom Batsman için 3 yıl kontrat ve 3 milyon euro önerdi.

Fenerbahçe ise 3 yıl sözleşme ve 2.7 milyon euro ile Belçikalıyı kadroda tutmak istiyor. Batshuayi şuan için Galatasaray'a daha yakın durumda. Son kararı Avrupa Şampiyonasından sonra vermesi beklenen Mitchy için Mourinho faktörüde önemli rol oynayacaktır.

Manisa'da Yusuf Bulut anısına futbol turnuvası düzenlenecek Manisa'da Yusuf Bulut anısına futbol turnuvası düzenlenecek

Batshuayi geçen sezon Fenerbahçe forması ile toplam 44 maça çıkmış ve bu maçlarda 24 gol atıp 3'te asist yapmıştı. Batsman toplam Fernerbahçe kariyerinde ise 75 maçta 44 gol attı.

Kaynak: Haber Merkezi